Skoda Fast Start Header

Škoda Fast Start Acties

Voordeel bij Škoda

Maak gebruik van scherpe aanbiedingen op alle modellen tot het voorjaar van 2024! Ontvang voordeel op het Škoda maandabonnement, aantrekkelijke inruilpremies en kortingen op private lease. Deze acties lopen tot en met 31 mei 2024.

Actiemodellen

Superb_Actie

Škoda Superb

  • Inruilpremie van € 2.000,-
  • PHEV meerprijs slechts € 1.000,-

Loyaliteitskorting van Škoda

Wij hechten veel waarde aan onze bestaande klanten. Als jij jouw huidige private lease contract vernieuwt en kiest voor een nieuwe Škoda, dan profiteer je van €10,- extra retentiekorting per maand. Dit betekent dat je de  Škoda Fabia al kunt rijden vanaf €379,- per maand.

Upgradedeal

Als je op dit moment een Škoda Citigo (iV), Rapid of Scala bezit en jouw private leasecontract loopt af, dan hebben wij een speciale deal voor jou. Upgrade naar de Fabia (vanuit de Citigo) of Kamiq (vanuit de Rapid of Scala) en ontvang direct een extra retentiekorting van €30,- per maand. Hierdoor kun je al rijden in een Fabia vanaf €359,- per maand en in een Kamiq vanaf €399,- per maand. Profiteer van deze aantrekkelijke deal en geniet van het comfort en de stijlvolle rijkwaliteiten van de Fabia of Kamiq.

Let op: beide acties zijn niet met elkaar te combineren.

Škoda Maandabonnement

Wil je graag zo flexibel mogelijk een auto rijden en het liefst zo snel mogelijk de weg op? Dan is het Škoda Maandabonnement wellicht iets voor jou. Met dit abonnement rijd je in een Fabia, Scala, Kamiq, Octavia óf Enyaq iV 60 in perfecte staat. Bovendien is het abonnement maandelijks opzegbaar en zonder BKR-registratie. Dankzij het all-in bedrag hoef je alleen nog maar aan de brandstof te denken. Op deze manier kun je alle voordelen van een eigen auto ervaren, zonder gedoe. Ontdek nu de flexibiliteit van ons maandelijks opzegbare abonnement!

Profiteer van nog meer Škoda voordeel!

Onze Škoda specialisten

Keurmerk private lease

* Bourguignon biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.