Volkswagen Transporter Kombi

Je hebt busjes. En je hebt de Transporter.

Volkswagen Transporter Kombi

Al 70 jaar is de Transporter een iconische bedrijfswagen. Zelfs na vele kilometers en intensief gebruik blijft de kwaliteit van de Transporter indruk maken en kun je rekenen op een bewezen hoge restwaarde. Geen wonder dat zes generaties veeleisende vakmensen de Transporter kiezen als nummer 1 bedrijfswagen. Wie eenmaal een Volkswagen Transporter rijdt, wil nooit meer iets anders. Bekijk hier wat de Transporter jou allemaal te bieden heeft. Verschil moet er zijn.

Zo veelzijdig als jouw wensen

Optimaal gebruik van de bestuurdersruimte

In het gebruik overtuigt de Transporter iedere dag opnieuw. Niet alleen qua comfort, maar zeker ook in alle andere toepassingen. Zo biedt bestuurdersruimte veel opbergmogelijkheden voor de perfecte organisatie van je werkdag.


 

Zo veelzijdig als jouw taken

Wat de klus ook met zich meebrengt, de Transporter Kombi biedt de perfecte laadoplossing. In totaal 10 varianten zorgen voor een toegang op maat. Kies voor de uitvoering die past bij jouw werkzaamheden en wensen.

In een handomdraai is alles ingericht

De flexibel in te richten passagiersruimte past zich makkelijk aan je werkdag aan. De stoelen kunnen naar behoefte worden ingesteld en de Easy-Entry functie maakt ook de achterste zitrij op comfortabele wijze bereikbaar.

Geniet van optimaal zicht

Vergroot jouw blikveld met krachtige koplampen.

Altijd een stap vooruit

Slimme techniek

Met de veiligheidssystemen in de Transporter Kombi ben je op bijna alles voorbereid. De systemen grijpen indien nodig ondersteunend in en kunnen zo gevaarlijke situaties in het wegverkeer tot een minimum beperken.

Jouw steun en toeverlaat in kritieke situaties

Slimme bestuurdershulpsystemen maken het rijden met de Transporter Kombi nog comfortabeler en veiliger. Ze waarschuwen bijvoorbeeld bij het wisselen van rijstrook en bij vermoeidheid. Zo kunnen gevaarlijke situaties in het verkeer worden geminimaliseerd.

Parkeerhulp vergemakkelijkst het inparkeren

De optioneel leverbare slimme parkeerhulp in de Transporter Kombi waarschuwt je bij het inparkeren akoestisch en optisch voor obstakels en vergemakkelijkt zo het manoeuvreren.

Goed verlichte wegen

Een grootlicht dat automatisch dimt en mistlampen die je dankzij de geïntegreerde bochtenverlichting ook bij slecht weer bij het afslaan de weg wijzen: koop je een Volkswagen Bedrijfswagens dan is het allemaal leverbaar.

Perfect te combineren

Altijd een aangenaam klimaat

De moderne airconditioning in de Transporter Kombi regelt in een handomdraai de interieurtemperatuur en zorgt ook op warme dagen voor koele lucht. De voorverwarming verwarmt het interieur op koude dagen al voor je instapt. Daarnaast zorgt de voorruitverwarming onder de meest uiteenlopende weersomstandigheden voor goed zicht.

Goed geïnformeerd en uitgerust op je bestemming

De Transporter Kombi zorgt met de nieuwste radio- en navigatiesystemen voor topentertainment en perfecte oriëntatie. De intelligente infotainmentsystemen helpen je nog beter door je dag en overtuigen door hun bedieningsgemak, uitstekende connectiviteit en goede geluid.

Verbonden met de hele wereld

Geniet van nog meer infotainment onderweg en breid het optioneel leverbare navigatiesysteem van personenbus uit met op online gebaseerde, actuele informatiediensten.

Praktische extra's voor jou

Met uitzondering van de Economy- en Taxi-modellen zijn alle Transporter Kombi’s standaard voorzien van een leeslampje, opbergvakken in de stoelen, zonnekleppen met make-upspiegel, handgrepen aan de A-stijlen, een dubbeltonige claxon, dimbare instrumentenverlichting en een 12V-stopcontact bovenop het dashboard.

Modern en efficiënt

Laag verbruik bij hoog vermogen

Elke motor biedt een laag brandstofverbruik zonder aan rijplezier in te leveren. De 2,0 l TDI-motor met 75 kW is bijzonder krachtig en tegelijk zuinig (brandstofverbruik in l/100 km: stadsverkeer tussen 9,2 en 7,6, buitenwegen tussen 6,7 en 5,6, gecombineerd tussen 7,4 en 6,5. CO₂-emissie in g/km: gecombineerd tussen 192 en 171.

Slim brandstof besparen

Volkswagen-modellen met BlueMotion Technology volgen de Think Blue.-gedachte. Elke auto met moderne Euro-6-motor wordt standaard voorzien van een start-stopsysteem, remenergieterugwinning, bergwegrijhulp en banden met geoptimaliseerde rolweerstand.

De meest terreinwaardige auto in zijn segment

De 4MOTION-vierwielaandrijving (optioneel leverbaar) zorgt voor goede tractie, optimaal stuurgedrag en perfecte handling. Zelfs in moeilijke omstandigheden zoals in de bergen of sneeuw. Daarnaast is de 4MOTION-vierwielaandrijving ook leverbaar in combinatie met de DSG-versnellingsbak met dubbele koppeling. Een uniek aandrijfconcept in deze wagenklasse.

Geniet van het rijcomfort

De optioneel leverbare 7-traps DSG-versnellingsbak met dubbele koppeling schakelt volautomatisch. Bijna onmerkbaar zonder trekkrachtonderbreking zorgt het voor een hoog rijcomfort. Je kunt kiezen uit een standaard uitvoering en een sportmodus.

Transporter Kombi