De nieuwe Polo GTI

Geef alles. Altijd

De nieuwe Polo GTI is niet bang om te laten zien wat ‘ie kan. Met z’n sportieve design en innovatieve uitrusting brengt ‘ie prestatie en rijplezier naar het volgende niveau. Klaar voor een portie g-kracht? Gordel om en gaan.

Kracht in z’n ware vorm

Je hoeft de motorkap niet open te doen om te zien wat de Polo GTI in huis heeft: z’n sportieve uitstraling verraadt alles. Van de typische rode GTI-accenten en sportieve bumpers tot de nieuwste tech zoals de IQ.LIGHT Matrix LED koplampen met verbindende LED strip. En omdat de meeste mensen alleen de achterkant van je Polo zullen zien, voegden we een chromen uitlaat toe en de drie letters die alles zeggen: GTI.

2107-vw-polo-gti-023.jpg

Slimmer dan ooit

De ideale bijrijder die nooit in slaap valt? De Polo GTI heeft ‘m. Het IQ.Drive Pakket met Travel Assist houdt je in jouw rijbaan en past jouw snelheid aan op het verkeer om je heen. Verkeer in je dode hoek? Side Assist geeft een lichtsignaal. Wel zo handig.

2107-vw-polo-gti-020.jpg

Op de grens van klassiek en digitaal

Stap in de GTI en je wordt omringd door klassieke GTI-elementen, zoals rode lijnen en geruite bekleding. Maar de Polo GTI is ook helemaal van deze tijd, met z’n multifunctionele stuurwiel, Climatronic automatische airconditioning, strak vormgegeven touch-knoppen, Digital Cockpit en het Ready to Discover multimediasysteem met standaard 20,3 centimeter scherm. Natuurlijk ben je volledig verbonden met de wereld, dankzij de diensten van We Connect. En dat allemaal terwijl jij in je comfortabele sportstoel zit.

2107-vw-polo-gti-018.jpg

Van 0 tot een glimlach in 6,5 seconde

De nieuwe Polo GTI maakt z’n sportieve beloftes waar. En dat mag ook wel, met zoveel kracht onder de motorkap. De DSG-automaat zorgt ervoor dat jij ononderbroken rijdt. Met de GTI is je rijplezier écht eindeloos.

2107-vw-polo-gti-016.jpg