Private Lease van Bourguignon

Maximale flexibiteit én zekerheidsgarantie. Nu extra scherpe looptijden van 24 maanden en kosteloos beëindigen van het contract bij baanverlies. In de maand juni bij afsluiting van een Private Lease contract € 250,- brandstof cadeau! Zonder enige zorgen over dure verzekeringen, reparaties of grote investeringen kunt u tegenwoordig een gloednieuwe auto rijden met het Abonnement van Bourguignon. Ook wel Private Lease of Privé Lease genoemd. Geheel zorgeloos rijden kan bij Bourguignon al vanaf € 259,- per maand met het Privé Lease abonnement. Tijdens de Private Lease periode hoeft u zich geen zorgen te maken over onderhoud, banden, reparatie, verzekering en wegenbelasting. Het is namelijk allemaal inbegrepen in de leaseprijs. Zelf hoeft u alleen nog maar te zorgen voor de brandstof. Voor het particulier leasen bieden wij modellen met een laag brandstofverbruik. Zodat u naast goedkoop leasen ook nog eens zuinig kunt rijden.

Private-Lease-Keurmerk-Bourguignon-2018.jpg

Privé leasen

Voorheen was leasen alleen weggelegd voor zakelijk gebruik. Inmiddels is het ook mogelijk om privé te leasen. Of u nu werknemer, ZZP’er of AOW'er bent, u komt in aanmerking voor private lease als u over een maandelijks inkomen beschikt. Met Private Lease rijdt u tegen een aantrekkelijk maandtarief in een nieuwe auto. Bij Bourguignon heeft u de keuze uit een ruim aanbod aan rijk uitgeruste modellen van de volgende automerken:

Onbezorgd rijden voor een vast maandbedrag

Met Private Lease weet u precies hoeveel uw maandelijkse autokosten zijn. In het vaste maandbedrag zijn namelijk alle vaste kosten inbegrepen. De enige kosten die voor uw eigen rekening komen zijn de brandstofkosten en eventuele bekeuringen. Het maandbedrag is onder andere afhankelijk van het aantal kilometers dat u per jaar rijdt. U maakt van te voren een inschatting, maar kunt dit aantal tussentijds wijzigen. Dankzij dit transparante en flexibele auto abonnement komt u dus nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Leasen of kopen?

Beschikt u niet over voldoende financiële middelen om een nieuwe auto te kopen? Dan is de keuze tussen leasen of kopen gauw gemaakt. Maar ook wanneer u wel over het benodigde aankoopbedrag beschikt, heeft leasen voordelen ten opzichte van kopen. Privé leasen is namelijk ideaal als u van zekerheid houdt. En vaak valt leasen een stuk voordeliger uit omdat de onverwachte kosten zijn gedekt. Bezit u een inruilauto? Geen probleem. De waarde van uw inruilauto wordt in mindering gebracht op uw maandbedrag. Zo kunt u nóg voordeliger leasen.

Voordelen van Private Lease

  • Geen groot aankoopbedrag nodig
  • Onderhoudskosten zijn inbegrepen
  • Elke twee of drie jaar een nieuwe auto
  • Volledig grip op uw autokosten
  • Geen restschuld of aanbetaling
  • Geen bijtelling

Wilt u meer informatie of een proefrit aanvragen?

Om u zo goed en gericht mogelijk te helpen vragen wij u om onderstaand formulier in te vullen.