Vip Preview 2.0

Volkswagen Tiguan, Passat Variant en ID.7 VIP Preview

Meld je aan!

Bekijk als eerste de nieuwe Tiguan, Passat Variant en ID.7

Nu al kennis maken met drie nieuwe Volkswagen modellen? Dat kan! De volledig nieuwe Volkswagen Tiguan, Passat Variant én ID.7 komen naar Bourguignon, nog vóór de officiële marktintroductie. Op dinsdag 21 november ben je van harte welkom om -  als één van de eersten - kennis te maken bij ons in Leeuwarden. 

Maak kennis met deze drie Volkswagens. Ontdek de nieuwe technieken en innovaties in de Tiguan, Passat Variant en ID.7!

Wees er snel bij, want er wordt veel drukte verwacht voor de exclusieve preview van deze drie modellen. We hebben slechts beperkt plaats, dus meld je op tijd aan!

Datum: dinsdag 21 november
Tijd: 9:30 - 12:00
Locatie: Bourguignon Leeuwarden Volkswagen

Volkswagen Tiguan

De populaire Tiguan is vernieuwd. Sterk, stoer en ruim als altijd. Nu ook als plug-in hybride SUV die goed is voor 100 ontspannen elektrische kilometers, plus een grote portie premium comfort. Alles om je rijdende leven gemakkelijker te maken.

Volkswagen Passat Variant

De Passat is 50 jaar geworden en voelt zich als herboren. Want de iconische stationwagen is voortaan altijd geëlektrificeerd en daarmee veelzijdiger dan ooit. Hij rijdt als Plug-in Hybride volledig elektrisch naar de zaak, biedt premium comfort en heeft nog meer bagageruimte dan z’n voorgangers.

Volkswagen ID.7

De ID.7: een grote, elektrisch aangedreven limousine met een range tot wel 700 kilometer*. In de ID.7 voelen lange reizen korter door het riante ruimteaanbod en vooruitstrevende luxe in de vorm van stoelen met een slim aircosysteem en het panoramadak met ‘smart glass’. Ook de cockpit is hightech: een augmented reality head-up display is standaard en het nieuwe infotainmentsysteem laat zich intuïtief bedienen.

Meld je aan

Onze Volkswagen specialisten