Vervangend Vervoer Volkswagen

Is uw Volkswagen toe aan een bezoek aan onze werkplaats, maar kunt u eigenlijk niet zonder? Wij regelen graag vervangend vervoer voor u. Plan vandaag nog een afspraak in bij uw Volkswagen-dealer in Friesland en maak gebruik van onze Vervangend Vervoer Service.

Huurauto of gratis leenfiets

Uw auto kan een duidelijk aanwezige rol spelen in uw dagelijkse bezigheden. Bij Bourguignon begrijpen we dit. Uw auto moeten missen voor reparatie of onderhoud komt voor u dan ook eigenlijk nooit gelegen. Gelukkig hebben wij de Vervangend Vervoer Service. Terwijl wij uw Volkswagen weer helemaal in orde maken, heeft u de beschikking over een huurauto. Of u pakt onze gratis leenfiets. Het vervangend vervoer mag u gebruiken voor de duur van het werkplaatsbezoek.

Vervangend vervoer na aanrijding

Van onze Vervangend Vervoer Service maakt u gebruik tegen een aantrekkelijke vergoeding. Is uw Volkswagen ter reparatie in onze werkplaats ten gevolge van een aanrijding? Dan kan het zomaar zijn dat u in aanmerking komt voor een vergoeding van uw autoverzekeraar (of die van de tegenpartij). Vraag uw verzekeraar of assurantie tussenpersoon naar de voorwaarden.

Nóg meer service

Kunt u niet zonder auto, maar kunt u eigenlijk ook geen tijd vinden om uw Volkswagen naar onze garage te brengen en weer op te halen? Combineer dan onze Vervangend Vervoer Service met de Haal- en Brengservice. Wij halen uw auto op en laten direct vervangend vervoer achter. Is uw auto weer klaar, dan brengen wij deze bij u terug en nemen het door u geleende voertuig weer mee naar onze werkplaats.

Maak nu een werkplaatsafspraak bij Bourguignon, uw werkplaats in Leeuwarden en Dokkum.