Web Ready JPG-ATECA PA 138

Tijd voor de wintercheck!

Veilig de winter door met een wintercheck.

Plan je afspraak

Helemaal winterklaar

Wil jij ook goed voorbereid de winter in? Plan dan op tijd de wintercheck en de winterbandenwissel in. Laat jouw auto controleren op 20 meest essentiële punten . Denk aan: airco, remmen, verlichting, ruitenwissers, banden en nog veel meer. Het is druk in onze werkplaatsen, dus plan alvast online een afspraak in!

Bovendien profiteer je tijdelijk van veel voordeel op een ruime selectie accessoires. Zo rijd je helemaal fris het voorjaar tegemoet.

  • Wintercheck voor slechts € 25,-
  • Wielenwissel vanaf € 49,-
  • Extra voordeel op accessoires

Veilig, warm en comfortabel op pad!

Veilig de winter in? Kies dan voor de Wintercheck bij Bourguignon Leeuwarden of Dokkum. Geen onverwachte verrassingen zodat je volop van je auto kunt genieten - dat houd je hoofd koel en de auto warm. 

De wintercheck kun je nu inplannen voor € 25,-. Jouw auto wordt dan gecontroleerd op 20 essentiële punten.

Winterbandenwissel

Met de winter op komst is het tijd voor de winterbandenwissel, zodat je een stuk veiliger op pad gaat. Het voordeel van winterbanden is dat de remweg onder de 7 graden Celsius aanzienlijk korter is dan bij die van zomerbanden. Het rubber van winterbanden blijft namelijk zachter bij koude temperaturen wat resulteert in maximale grip. 

Als je op pad gaat in winterse omstandigheden zorgt het grovere profiel met soepele lamellen ervoor dat de banden vastgrijpen in sneeuw en ijs. Ook is het in veel Europese landen verplicht om op winterbanden te rijden. Kortom, maak snel een werkplaatsafspraak voor jouw winterbandenwissel!

Wielenset wisselen€ 49,-
Wielenset wisselen incl. opslag€ 109,-
Losse bandenset wisselen€ 109,-
Losse bandenset wisselen incl. opslag€ 159,-

Let op! Deze actie is geldig van 1 oktober 2023 tot en met 29 februari 2024.