Web Ready JPG-Onderhoud - SKODA Familie

Economy service van ŠKODA

Werkplaatsplanner

Economy Service

Is jouw ŠKODA 5 jaar of ouder? Dan profiteer je bij Bourguignon van extra veel voordeel op onderhoud. Economy service geeft je 15% voordeel op onderhoud als jouw ŠKODA 5 jaar of ouder is*. Zo geniet je van alle voordelen en zekerheden van een officiële merkdealer, maar dan voor een voordelige prijs. 

Bent u benieuwd naar de staat van het onderhoud van uw ŠKODA? Kom dan gerust langs bij één van onze vestigingen.  Onze service-adviseurs kijken samen met u naar de onderhoudshistorie en kilometerstand. Samen wordt er een onderhoudsplan opgesteld. Zo weet u precies waar u aan toe bent. 

Voordelen van economy service

Op onderhoudswerkzaamheden krijg je 15% voordeel vanaf het moment dat jouw ŠKODA 5 jaar oud is*. Uiteraard zonder in te hoeven leveren op kwaliteit en alle andere voordelen van SEAT service.  Dat is waar Economy service voor staat. Wel alle voordelen van ŠKODA Service, maar dan tegen een lagere prijs. 

Voordelen van economy service van ŠKODA

  • Altijd een offerte vooraf, geen verrassingen
  • Gratis pechhulp in Europa, dag en nacht.
  • Kleine reparaties, direct klaar. Zonder afspraak.
  • Altijd gebruik van originele onderdelen.
  • Altijd vervangend vervoer beschikbaar.
  • 4 jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden.
  • Gekwalificeerde ŠKODA technici

Medewerkers ŠKODA

Voorwaarden

* ŠKODA Economy Service biedt voor alle ŠKODA's, vanaf 5 jaar en ouder een korting van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud. Deze korting gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Economy Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services en vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine). Reparaties en vervanging slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld riemen, ruitenwissers en remdelen vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Economy Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.