Ruitschade Volkswagen Bedrijfswagens

Heeft u een sterretje of andere beschadiging in uw voorruit? Hoewel het heel onschuldig lijkt, is het toch verstandig direct over te gaan tot reparatie. Wij staat 24 uur per dag voor u klaar. Bel vandaag nog voor een afspraak met uw Volkswagen bedrijfswagendealer in Friesland.

Voorkom onnodig hoge kosten

Een sterretje in uw voorruit is vaak het gevolg van opspattende steentjes. Zo'n klein sterretje kan binnen zeer korte tijd uitgroeien tot een enorme barst. En dan is reparatie helaas niet meer mogelijk. Ruitreparatie is meestal gratis*, maar bij een grote schade moet de hele ruit worden vervangen. U betaalt dan in ieder geval een eigen risico. Bij Bourguignon ontvangt u echter wel een aantrekkelijke korting* op uw eigen risico. Op tijd ingrijpen bij een kleine ruitschade is desalniettemin voor u altijd voordeliger.

Herstel door uw Volkswagen bedrijfswagendealer

De autoruiten maken deel uit van de beschermende kooiconstructie van uw Volkswagen bedrijfswagen. Het vervangen van een ruit komt daarom heel precies. Een nieuwe ruit dient met precisie en de juiste lijm, volgens fabrieksvoorschrift, gemonteerd te worden. Als Volkswagen bedrijfswagendealer weten wij als geen ander hoe wij uw ruit moeten herstellen. Kiest u voor ons dan bent u zeker van een veilig eindresultaat en behoudt u alle oorspronkelijke fabrieksgaranties.

24 uur per dag bereikbaar

Ruitschade kan u op ieder moment overkomen. Daarom is ons mobiliteitsnummer dag en nacht voor u bereikbaar:

Tijdens kantooruren belt u naar Bourguignon Schadeherstel 058 288 3945.
Buiten kantooruren belt u naar 0800 555 70 00.

* Of u in aanmerking komt voor de gratis ruitreparatie of korting op uw eigen risico is afhankelijk van uw verzekering. Vraag dit na bij uw verzekeraar of financieel tussenpersoon.

Maak nu een afspraak voor ruitreparatie bij Bourguignon in Leeuwarden of Dokkum.