volkswagen-id-5-gtx-2021-preproductiemodel-gecamoufleerd-305232-1920

De ID.5 een elektrische SUV coupé

Volkswagen onthult de ID.5 GTX

Sportief, elegant en duurzaam: de ID.5 is het allemaal. Want de volledig elektrische SUV coupé combineert niet alleen de kracht van een SUV met het stijlvolle design van een coupé, maar voegt daar ook de duurzaamheid van een ID. aan toe. Onderscheid je van de rest en ontdek elektrisch rijden op z’n stijlvolst.

Kracht en souplesse

Het silhouet van de elektrische crossover zorgt voor perfecte aerodynamica, waardoor je minimale weerstand hebt. Het resultaat? Meer efficiëntie en een grotere actieradius. Ook binnen staat je heel wat te wachten: een slim ontworpen interieur met intuïtieve bediening en meer dan genoeg ruimte voor alles wat de dag je brengt.

Elektrische prestaties zonder compromissen

Als het op je wensen aankomt, wil je niet voor de middenweg gaan. Dat hoeft ook niet met de nieuwe ID.5. De kracht van een SUV, de efficiëntie van een ID. en de acceleratie van een sportauto - allemaal dankzij de elektrische motoren, die vanaf de eerste seconde hun volle kracht geven. De ID.5 maakt net als z’n familieleden gebruik van het MEB-platform, waarmee we de motor verwerken in de bodem van je auto. Hierdoor heb jij een hoop meer ruimte en een optimale rijdynamiek. Met een range van 540 kilometer* heb jij genoeg actieradius voor je dagelijkse ritjes en nog veel meer.

Duurzame sportiviteit: de ID.5 GTX

Waar je ook rijdt, met z’n bovengemiddelde performance verlegt de ID.5 GTX de grenzen van elektrisch rijden. Hij combineert de sportiviteit van een GTI met het duurzame karakter van een ID. model. De tweede elektromotor zorgt ervoor dat alle vier de wielen worden aangedreven, waardoor je meer tractie hebt. En zonder het gebrul van de motor om je heen: de efficiënte motor is zo stil, dat je alleen de wind langs je auto hoort gieren.