Mobiliteitsgarantie Volkswagen Bedrijfswagens

Wilt u er zeker van zijn dat u bij autopech weer snel de weg op kunt? Met de gratis Mobiliteitsgarantie van Volkswagen bedrijfswagens is dit zo geregeld. Maak nu een afspraak bij uw Volkswagen bedrijfswagendealer in Friesland voor meer informatie.

Altijd mobiel met uw Volkswagen bedrijfswagen

De naam verraadt het eigenlijk al, maar met de Mobiliteitsgarantie zorgen wij dat u altijd en overal mobiel blijft. Niet alleen in Nederland, maar ook in bijna heel Europa. Mocht u dus onverhoopt stil komen te staan met uw Volkswagen bedrijfswagen, dan zorgen wij dat u direct geholpen wordt. Als blijkt dat reparatie binnen drie uur niet haalbaar is, dan zoeken wij samen met u naar een passende oplossing. De kosten voor vervangend vervoer (max. 2 dagen) of een hotelovernachting zijn voor onze rekening.

Gratis pechhulp

Bij aankoop van een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen ontvangt u de Mobiliteitsgarantie helemaal gratis. Onze dienstverlening geldt in ieder geval tot de eerste voorgeschreven grote onderhoudsbeurt. Als u het reguliere onderhoud, volgens fabrieksvoorschriften, door Bourguignon of een andere Volkswagen bedrijfswagendealer laat uitvoeren dan blijft de Mobiliteitsgarantie kosteloos doorlopen. Hierdoor bent u gegarandeerd van het optimaal functioneren van uw bedrijfswagen, nu en in de toekomst.

Kosten die voor uw rekening komen

Met de Mobiliteitsgarantie bent u verzekerd van hulp bij autopech. Wij nemen een groot deel van de kosten op ons, maar er zijn een aantal kosten die voor uw eigen rekening komen. Bijvoorbeeld wanneer de pech veroorzaakt is door eigen toedoen of oorzaken van buitenaf. Denk aan:

  • Geen of verkeerde brandstof getankt
  • Sleutel in afgesloten voertuig achtergelaten
  • Lekke band (alleen vergoeding van voorrijdkosten)
  • Achteraf verkeerd ingebouwde accessoires
  • Ongeval of (poging tot) diefstal 

In de brochure Hulp bij pech leest u meer over de mogelijkheden, vergoedingen en voorwaarden.

Autopech? Bel het mobiliteitsnummer 0800- 555 7000

Meer weten over de Mobiliteitsgarantie? Maak nu een afspraak bij Bourguignon in Leeuwarden of Dokkum.