Zomervoordeel

Het is zomer! De zon schijnt en we trekken er massaal op uit. Rijd zonder zorgen en huur voordelig een auto bij Bourguignon Verhuur. Tijdens de zomervakantie profiteer je namelijk van dubbele vrije kilometers. Je huurt de auto dus voor dezelfde lage prijs die je van ons gewend bent, inclusief 1.400 vrije kilometers per week (vanaf € 0,18 per extra km), all-risk verzekering, pechhulp en BTW. Dus boek je vakantie, plan leuke dagjes uit of trek een week de natuur in. Wat je ook doet, met een huurauto van Bourguignon Verhuur zit je goed!

Bij Bourguignon verhuur zit je goed!

Auto huren voor vakantie naar het buitenland

Wil jij een auto huren voor vakantie naar het buitenland? Dat kan, natuurlijk zowel voor een vakantie in eigen land als voor een vakantie in het buitenland. Met de huurauto van Bourguignon verhuur mag je gewoon naar alle Europese landen reizen. Alle voorwaarden die in Nederland gelden, gelden in dat geval ook in het buitenland. Je huurauto is dus gewoon goed verzekerd in het buitenland. We sturen je graag met een gerust gevoel op weg, daar is vakantie natuurlijk ook voor bedoeld!

Hoe zit het met de vrije kilometers?

Ga je naar het buitenland met je huurauto? Let dan even op het aantal kilometers dat je gaat rijden. Bij de huurprijs van je auto zitten 200 vrije kilometers per dag inbegrepen. Extra kilometers kosten € 0,18 per km. Dit betekent dat als je twee weken een auto huurt, je 28 x 100 = 2.800 kilometer van ons krijgt. Dan ben je in hartje Italië! Zónder dat je een meerprijs voor de kilometers betaalt. Heb jij al geboekt?