Header_SKODA_ENYAQ_Update

Het is tijd voor de Škoda ENYAQ iV Service Update 3.0

Plan mijn werkplaatsafspraak

Skoda ENYAQ iV Service Update 3.0

Er zijn nieuwe functies beschikbaar voor uw ENYAQ iV. Daarom nodigen wij u uit om een afspraak in onze werkplaats te maken, zodat we uw ENYAQ iV kunnen voorzien van een update naar de nieuwste software én van een nieuwe, technisch verbeterde 12V-accu. Hiermee profiteert u onder andere van een kortere laadtijd, verbeterde actieradius en extra functionaliteiten in de MyŠkoda app.

Het updaten van uw ENYAQ iV duurt ongeveer een werkdag en is helemaal gratis. Ook zorgen wij voor vervangend vervoer. Vergeet niet om het volgende mee te nemen:

  • De reservesleutel van uw auto
  • Uw inloggegevens van de MyŠkoda app zodat we uw auto direct na de update weer kunnen connecten

Wat wordt er verbeterd?

SOFTWARE UPDATE

Hiermee verbeteren we onder andere uw laadsnelheid, actieradius en de werking van de achteruitrijcamera bij nacht. Ook kunt u makkelijker laadlocaties vinden en wordt het laadpercentage van de accu getoond in de Virtual Cockpit.

NIEUWE FUNCTIONALITEITEN MYŠkoda APP

In de app kunt u nu onder andere de parkeerpositie en voertuigstatus inzien, bijzondere reisdoelen zoeken en online reisdoelen importeren.

NIEUWE 12V-ACCU

Wij installeren een nieuwe 12V-accu in uw ENYAQ iV. Deze heeft een verbeterde kwaliteit en een langere levensduur. De gebruikte accu wordt netjes gerecycled.

Waarom zijn software updates belangrijk?

Een software update zorgt ervoor dat de bestaande functionaliteiten van uw ENYAQ iV worden verbeterd en voorziet de auto van de laatste digitale ontwikkelingen. Zo haalt u alles uit uw ENYAQ iV.

Veelgestelde vragen

U kunt herkennen of uw auto nog geüpdatet moet worden als u nog geen accupercentage in de virtual cockpit ziet staan. Geen percentage in beeld links naast de actieradius? Bourguignon neemt contact met u op om een afspraak te plannen. Wel een percentage in het scherm? Uw ENYAQ iV is al helemaal up-to-date

U hoeft zelf geen actie te ondernemen. Bourguignon nodigt u uit wanneer u aan de beurt bent. De uitnodigingen wordt door ons gefaseerd verstuurd. Hierdoor kan het gebeuren dat u niet direct een uitnodiging ontvangt.

  1. Bourguignon neemt contact met u op om een afspraak te maken.
  2. Breng uw ENYAQ iV op het afgesproken moment bij de Bourguignon. (Neem ook uw reservesleutel en inloggegevens van de 'MyŠkoda app' mee naar de afspraak.)
  3. Haal uw up-to-date ENYAQ iV weer op, log opnieuw in op de 'MyŠkoda app' en geniet van alle verbeteringen. (De update duurt in totaal een werkdag.)

Het wel of niet installeren van de software-update ME3 heeft geen gevolgen voor de garantie.

Terwijl wij uw ENYAQ iV up-to-date maken, heb jij de beschikking over een huurauto tegen gereduceerd tarief, of onze gratis leenfiets. Het vervangend vervoer is te gebruiken voor de duur van het werkplaatsbezoek.

Voor de ENYAQ iV is een breed scala aan accessoires beschikbaar. U vindt deze accessoires in de webshop.

Heeft u meer vragen over de software update? Neem dan contact op met Bourguignon.

Onze Skoda specialisten