Skoda Fast Start Header

Škoda Maandabonnement bij Bourguignon

All-in maandbedrag vanaf € 459*

✓ Zonder BKR-registratie
✓ Maandelijks opzegbaar

Ervaar de voordelen van flexibiliteit

Flexibiliteit ● ● ● ○ ○

Private Lease

Vanaf € 366 p/m**

 Rijden in een nieuwe Škoda.
Kies voor een looptijd van 24, 36, 48 of 60 maanden.
Incl. wegenbelasting, verzekeringen, pechhulp onderweg en onderhoud bij Bourguignon.

BKR registratie nodig.

Flexibiliteit ● ● ● ● ●

Maandabonnement

Vanaf € 459 p/m*

 Je ontvangt een Škoda in perfecte staat.  
 Maandelijks kosteloos opzegbaar.
 Snel instappen. 
Incl. wegenbelasting, verzekeringen, pechhulp onderweg en onderhoud bij Bourguignon.

Geen BKR registratie.

Škoda Maandabonnement

Wil je zo flexibel mogelijk een auto rijden? En het liefst zo snel mogelijk? Kies dan voor een Škoda Maandabonnement en rijd in een Fabia, Scala, Kamiq of Enyaq iV 60 in perfecte staat. Maandelijks opzegbaar en zonder BKR-registratie. Door het all-in bedrag hoef je alleen nog maar te denken aan brandstof. Zo ervaar je alle voordelen van een eigen auto, zonder gedoe. Ontdek nu de flexibiliteit van ons maandelijks opzegbare abonnement.

Veelgestelde vragen

Maandelijks zijn er 1.000 kilometers inbegrepen in je contract. Rijd je meer? Dan betaal je achteraf € 0,18 cent extra per gereden kilometer. Tussentijds nemen we contact met je op over de kilometerstand. Valt het aantal kilometers vaker hoger uit dan 1.000 kilometer? Dan denken we met je mee over een eventuele contractwijziging. Zo voorkom je achteraf extra kosten.

Het flexibele abonnement vanaf 1 maand is er voor de particulier rijder. Uiteraard zijn woon-werk kilometers toegestaan. Wil je zakelijk rijden in de Škoda? Bekijk hier de mogelijkheden.

Het is niet toegestaan de auto uit te lenen aan iemand anders. Mocht je op een lange rit toch een keer willen afwisselen is dit toegestaan mits je zelf op de bijrijders stoel aanwezig bent. Je blijft hoofdverantwoordelijk voor eventuele schade/ongevallen.

Euromobil heeft een flexibele vloot met Škoda modellen. Deze staan verspreid op locaties door heel Nederland waardoor er in de meeste gevallen een auto in de buurt beschikbaar is.

Je aanvraag is definitief nadat Euromobil een overeenkomst heeft opgesteld en deze ondertekend is door jou bij de Škoda-dealer.

Je rijdt, net als bij Private Lease, voor een vast all-in bedrag per maand in een Škoda. Het voordeel van een flexibel contract (Maandabonnement) is dat je maandelijks kunt opzeggen. Je zit niet vast aan langlopend contract.

Als je kiest voor Private Lease, stap je in een nieuwe Škoda voor een vaste periode van 24, 36 of 48 maanden. Kies je voor het Maandabonnement, dan stap je binnen 3 werkdagen in een Škoda Fabia, Scala of Kamiq in perfecte staat en zit je niet vast aan langlopend contract. Je kunt maandelijks kosteloos opzeggen.

Je bent ouder dan 21 en hebt ten minste 1 jaar een in Nederland geldig rijbewijs. Euromobil doet een screening a.d.h.v. je persoonsgegevens en ID documenten (vergelijkbaar met een verzekering).

Als je kiest voor een flexibel contract, stap je al in een Škoda vanaf € 459 per maand. Inclusief wegenbelasting, verzekering en onderhoud bij jouw Škoda -dealer. Dit betekent dat je naast het maandbedrag, alleen nog aan brandstof hoeft te denken.

* Getoonde tarief is o.b.v. verhuur contract incl. btw, 1.000 vrije km’s per maand, € 500 eigen risico met de mogelijkheid om na de 1ste maand dagelijks kosteloos op te zeggen. De geselecteerde auto wordt geleverd op basis van beschikbaarheid. Indien dit niet het geval is, nemen we contact met je op om een passend alternatief te bespreken.