SEAT Ibiza Private Banner (1)

Vanaf € 355 per maand, met een voordeel oplopend tot € 30 per maand! Uit voorraad leverbaar!

De SEAT Ibiza uit voorraad leverbaar!

In de Ibiza zit je gegarandeerd met een glimlach achter het stuur. Altijd verbonden via het 8.25 inch touchscreen. Standaard op de Ibiza, net als Lane Assist, LED verlichting en meer. Maak indruk met zijn scherpe lijnen, elegante rondingen en futurische interieur. Waar wacht je nog op? Stap in de stoere hatchback en haal je vrienden op.

Vanaf € 24.050 of Private Lease vanaf € 355 p.m.*

Upgrade Deals

Speciaal voor de aflopende private lease rijders met een Mii (electric) en Ibiza is er een upgradedeal beschikbaar. Om gebruik te kunnen maken van deze deal dien je een upgrade te maken van de Mii (electric) of Ibiza naar een nieuwe Ibiza. Je krijgt dan boven op het actietarief € 30,- extra per maand retentiekorting!

Je rijdt de Ibiza met de Upgrade Deals vanaf € 325,- per maand!

Bij Bourguignon vindt u uw nieuwe SEAT

Bij Bourguignon, de officiële SEAT-dealer in Friesland, staan we graag voor je klaar om je te helpen bij het kopen, leasen of financieren van een nieuwe SEAT.

Neem direct contact op

Keurmerk private lease

* Bourguignon biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.