ID-Buzz_Proefrit_Header

Ontdek de ID. Buzz met een 24-uur proefrit

Plan nu online jouw 24-uurs proefrit.

Plan een proefrit

Probeer nu de ID. Buzz Cargo 24 uur!

Ontdek de toekomst van mobiliteit met de legendarische ID. Buzz Cargo - een revolutionaire elektrische bedrijfswagen die ontworpen is voor de moderne ondernemer. Of je nu een kleine ondernemer bent die zijn activiteiten wil uitbreiden of een gevestigd bedrijf dat op zoek is naar duurzamere transportoplossingen, de ID. Buzz Cargo biedt innovatie, veelzijdigheid en een ongeëvenaarde elektrische rijervaring.

Ontdek nu de ID. Buzz Cargo met een 24-uur proefrit

  • De ID. Buzz Cargo is volledig elektrisch, waardoor je kunt bijdragen aan een schonere en groenere toekomst. Met nul uitstoot tijdens het rijden, verminder je je ecologische voetafdruk en draag je bij aan het behoud van het milieu.
  • De ID. Buzz Cargo is uitgerust met geavanceerde technologieën, waaronder een digitaal dashboard, connectiviteitsfuncties en geavanceerde rijhulpsystemen. Hiermee blijf je verbonden en veilig op de weg.

Wil je deze legendarische bedrijfswagen zelf ervaren? Dat kan! Test de ID. Buzz Cargo nu voor 24 uur bij Bourguignon en ontdek hoe de ID Buzz jouw bedrijfsactiviteiten kan transformeren. Ervaar de soepele en stille elektrische aandrijving, de handige laadoplossingen en de connectiviteitsfuncties die je helpen bij het beheren van je wagenpark.

Een proefrit met de ID. Buzz Cargo kun je eenvoudig inplannen met behulp van onze handige proefritplanner. Hier kun je direct de beschikbaarheid van de ID. Buzz bekijken.

Vanaf 2025 zero-emissiezone in veel steden

Vanaf 1 januari 2025 krijgen gemeenten de bevoegdheid om een specifiek stadsgebied aan te wijzen waar niet-vervuilende bestelbussen en vrachtwagens niet meer toegestaan zijn. Dit initiatief heeft als doel de vermindering van CO2-uitstoot in stedelijke gebieden te bevorderen. Deze aangewezen zone staat bekend als een 'zero-emissiezone' (ZE-zone) en omvat ten minste het stadscentrum en aangrenzende wijken. Toegang tot deze zone is uitsluitend toegestaan voor voertuigen die geen schadelijke stoffen uitstoten, zoals elektrische of waterstofaangedreven auto's.

Einde BPM-vrijstelling zakelijke bestelauto's per 2025

Vanaf 1 januari 2025 wordt de vrijstelling van de BPM (Belasting van Personenauto's en Motorrijwielen) voor ondernemers die een nieuwe bestelauto aanschaffen, afgeschaft. Deze beëindiging van de regeling voor grijs kenteken werd aangekondigd tijdens Prinsjesdag 2022 door de regering en vervolgens definitief goedgekeurd door zowel de Eerste als Tweede Kamer als onderdeel van het Belastingplan 2023.

Als dealer van Volkswagen Bedrijfswagens willen we je graag op de hoogte stellen van deze verandering via dit artikel en bieden we ook graag advies over hoe je de impact van deze afschaffing van BPM voor je bedrijf kunt beperken.

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn?