Flexibele openingstijden

Wilt u tijdens werktijden gewoon over uw eigen Volkswagen bedrijfswagen beschikken? Geen probleem. Bourguignon hanteert flexibele openingstijden zodat u ook buiten reguliere werktijden bij ons terecht kunt. Maak vandaag nog een afspraak bij uw Volkswagen bedrijfswagendealer in Friesland.

Onze deur staat voor u open

Uw bedrijfswagen is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering. Bij Bourguignon begrijpen wij dat als geen ander. Daarom maken wij het u graag zo gemakkelijk mogelijk. Bijvoorbeeld met onze flexibele openingstijden. Daarmee kunt u ook buiten reguliere werktijden bij ons terecht voor reparaties en onderhoud.

Afspraak is afspraak

Tijd is geld, dus zorgen wij ervoor dat uw bedrijfswagen op het afgesproken tijdstip klaar is. Mocht uw bedrijfswagen toch onverhoopt niet gereed zijn? Dan bellen wij u direct met een passende oplossing. Uw bedrijfswagen wordt dan bijvoorbeeld kosteloos bij u bezorgd of u krijgt gratis vervangend vervoer.

Waarom kiezen voor Bourguignon?

Als ondernemer staat u dagelijks voor lastige keuzes. Maar met één keuze maken wij het u wel erg makkelijk. Voor onderhoud en reparatie is Bourguignon de enige specialist in Friesland met de juiste kennis en ervaring, en bovenal passie voor Volkswagen bedrijfswagens.

Al uw voordelen op een rijtje:

»  Onze monteurs zijn gespecialiseerd in Volkswagen bedrijfswagens

»  Wij werken met originele VW onderdelen

»  Flexibele openingstijden, buiten reguliere werktijden om

»  Zonder afspraak direct geholpen met de Express Service

»  Vervangend vervoer of haal- en brengservice

Flexibele openingstijden | VW Bedrijfswagendealer   U behoudt uw fabrieksgarantie

Maak nu een werkplaatsafspraak bij Bourguignon in Leeuwarden of Dokkum.