< class="h1 heading">Verhuisbus huren

Verhuizen, kies je ervoor om dit zelf te doen? Dan kan het handig zijn om een verhuisbus te huren.

Bekijk het volledige huur aanbod

Huur een verhuisbus bij Bourguignon Verhuur

Bourguignon Verhuur is al meer dan 50 jaar dé autoverhuurder van Friesland. In ons wagenpark staat een ruim aanbod verhuiswagens. Welk formaat bus u ook nodig heeft, verhuur van een verhuisbus lukt altijd. 

Een compacte verhuisbus huren

Hoef je niet veel spullen te verhuizen, maar past dit niet in jouw eigen auto? Dan kun je ervoor kiezen om een kleine verhuiswagen te huren. Een Volkswagen Caddy is ideaal voor het vervoeren van enkele spullen. Ook als je zakelijk wilt huren, is het mogelijk een verhuisbus voor een dag te huren. Met een ruime Volkswagen Transporter of Volkswagen Crafter kun je goederen bij jouw klanten afleveren. Deze Volkswagen is ook erg handig voor het verhuizen van grote kasten. 

Huur een bakwagen

Een bakwagen is zeer geschikt voor een verhuizing of het vervoeren van grote goederen. Wanneer je een bakwagen huurt, kun je veel grote meubels en spullen verhuizen. De verhuizing kan hiermee in een dag geregeld zijn. Onze bakwagens zijn voorzien van een laadklep, zodat je de goederen gemakkelijk in en uit kunt laden. Je kan de bakwagen besturen met een rijbewijs B.