1920x1920-ordner1_pagina_28.jpg

Audi APK

Slechts € 35,- en gratis i.c.m. onderhoud

Bij Bourguignon kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Wij beschikken namelijk over alle kennis en specialistische apparatuur om de APK voor uw Audi vakkundig uit te voeren. Én voordelig.

De kosten voor een APK-keuring bedragen slechts € 35,-, inclusief de viergastest of roetmeting. Bij periodiek onderhoud is de APK zelfs gratis (exclusief wettelijke afmeldkosten à € 4,35).

Wij denken graag met u mee: wij keuren uw auto en u krijgt van ons altijd een reparatieadvies indien noodzakelijk met een kostenbegroting vooraf. Wij hebben de meeste vervangingsonderdelen op voorraad liggen zodat we uw auto direct dezelfde dag kunnen herstellen en u dus weinig van uw kostbare tijd hoeft te verliezen en uw eigen Audi weer ter beschikking heeft.

Wanneer uw Audi gekeurd dient te worden, kunt u gebruikmaken van de Haal- en Brengservice of Vervangend Vervoer. Vraag ons naar de voorwaarden.

Vervangend vervoer

Is uw auto in de werkplaats en wilt u intussen toch genieten van de vrijheid die een auto biedt? Dan heeft uw Audi Servicepartner de oplossing.