S3 Sportback

Krachtig en sportief

 • Kopen v.a.

  € 74.930,-

 • Private lease v.a.

  € 1.035,-*

 • Zakelijke lease v.a.

  € 995,-

 • Bijtelling

  22 %

Pure sportiviteit

De Audi S3 Sportback blinkt uit door zijn dynamiek en praktische bruikbaarheid.

De Audi S3 Sportback

Rijdynamiek

De Audi S3 Sportback zorgt voor leven in de brouwerij. De progressieve besturing draagt bij aan de goede handling.

Topamusement

Met zijn vlotte uitstraling en de moderne digitale technieken aan boord is de S3 Sportback vrijwel het hoogst haalbare in de compacte middenklasse.

De S van sportiviteit

Altijd grip dankzij de standaard quattro-vierwielaandrijving en ook het sportonderstel helpt om de Audi S3 Sportback strak en veilig over de weg te sturen.

Bliksemsnelle transmissie:

De S tronic-versnellingsbak met dubbele koppeling schakelt snel en soepel, waardoor u nooit meer terugverlangt naar een handbak.

Krachtig en snel:

de Audi S3 Sportback heeft een 228 kW/310 pk en 400 Nm sterke 2.0 TFSI-motor. Daarmee sprint hij in slechts 4,8 seconden van 0 naar 100 km/h en gaat hij moeiteloos door naar de elektronisch begrensde topsnelheid van 250 km/h.

Sportief, subtiel, superieur

2204-audi-s3-sportback16.webp

Vier zegt genoeg

De vier uitlaten zijn een ultiem herkenningsteken voor elke autoliefhebber. Bovenaan de achterklep prijkt een spoiler.

2204-audi-s3-sportback18.webp

Maatje groter

Velgen en banden zijn van huis uit 18 inch groot en optioneel monteren wij exemplaren in 19 inch.

1920x1920-S3_2020_0622.jpeg

Sterk karakter

Verder heeft hij een sportieve grille en een voor- en achterbumper die zijn bijzondere karakter verraden.

Sportieve kenmerken in een ruim interieur

Strakke lijnen aan de buitenkant, een strak geheel binnenin: de Audi S3 Sportback heeft een overzichtelijk en hoogwaardig interieur.

Een sportief interieur

de sportstoelen voorin zitten voortreffelijk en met het optionele stikselwerk in ruitpatroon voegen ze extra cachet toe aan de sportieve S-uitstraling. Ook het veel grip biedende sportstuur past bij de S-beleving, al helemaal in de versie met afgeplatte onderkant.

Een digitale cockpit en connectiviteit

de Audi S3 Sportback is trefzeker en feilloos te bedienen. ‘MMI navigatie plus’ met ‘MMI touch’ en de ‘Audi virtual cockpit plus’ zijn standaard. Voeg daar nog het head-up display aan toe en u beschikt over het neusje van de zalm op het gebied van bediening, informatievoorziening en infotainment.

Carbonpakket

Het carbonpakket benadrukt het sportieve karakter van de Audi S3 Sportback. De kwaliteitscomponenten van CFRP (carbon fibre reinforced polymer - met koolstofvezel versterkte kunststof) garanderen dat. Dit materiaal is bekend van de geometrische en duidelijk zichtbare vezelstructuur. In dit pakket zitten spiegelkappen en een achterspoiler van carbon. Dynamische accenten die een fraai contrast vormen met bepaalde lakkleuren.

Nederlandse fotoimpressie

S3 Sportback