Audi S3 Limousine

Sportief en elegant

Audi S3 Limousine

Een krachtige motor in een auto die zijn karakter niet van de daken schreeuwt – de Audi S3 Limousine combineert sportieve prestaties met een stijlvolle uitstraling.

 

Dynamische rijbeleving

Diverse innovatieve technologieën zorgen ervoor dat u in de Audi S3 Limousine kunt genieten van rijdynamiek in combinatie met veilige en zuinige eigenschappen. De standaard 7-traps S tronic schakelt bijna onmerkbaar. De quattro permanente vierwielaandrijving en de adaptieve rij-instellingen van Audi drive select behoren eveneens tot de standaarduitrusting. Aan de hand van diverse settingen kunt u het autokarakter op uw wensen afstemmen. De 221 kW (300 pk) sterke tweeliter TFSI-motor (gemiddeld brandstofverbruik: 6,9–6,8 l/100 km; gemiddelde CO₂-emissie: 158–155 g/km) garandeert sportieve prestaties.

Volg uw eigen smaak

Bovenop de vele standaard features en technologieën bieden wij u de mogelijkheid om het interieur van uw Audi S3 Limousine met speciale uitrusting te personaliseren. Met het pakket ‘Audi design selection expressrood’ krijgen veel elementen een kleuraccent, waaronder de ventilatieroosters in het dashboard, de voetmatten en delen van de sportstoelen.

Overzichtelijk

De cockpit in de Audi S3 Limousine is uw commandocentrale. Intelligente technologieën voorzien u van belangrijke informatie. Bij MMI navigatie plus met MMI touch, de topversie van de infotainmentsystemen, is een touchpad in de centrale bedieningsknop verwerkt. Dit aanraakvlak herkent zelfs uw handschrift. De optionele Audi virtual cockpit toont overzichtelijke alle informatie. Vanaf het standaard multifunctionele stuurwiel heeft u eenvoudig toegang tot alle instellingen.

Zien en gezien worden

De Audi S3 Limousine is er met vooruitstrevende verlichting. De optionele Audi Matrix LED-koplampen zijn een fraai staaltje design en ook technisch de maatstaf. Ze dragen bij aan het gemak waarmee de auto zich laat bedienen, want het is niet meer nodig om op donkere buitenwegen zelf tussen dim- en grootlicht te switchen. Een regelunit zorgt ervoor dat afzonderlijke diodes aan of uit gaan. Op die manier reageert de verlichting op elke verkeerssituatie.

Bediening en infotainment

Highspeed surfervaring

Vink de optie ‘MMI navigatie plus’ aan en de Audi connect hardwaremodule wordt automatisch toegevoegd. Daarmee is uw Audi S3 Limousine per supersnelle 4G-verbinding met internet verbonden. U en uw medereizigers kunnen met hun mobiele apparaten via de wifi-hotspot surfen en mailen. Ook interessant is de Audi smartphone interface, waarmee iOS- en Android-toestellen in een speciaal gedeelte van MMI met de auto worden gekoppeld. De telefooninhoud is via usb-aansluiting in de Audi virtual cockpit zichtbaar.

Optimaal geïnformeerd

De optionele Audi virtual cockpit is een volledig digitaal instrumentarium. Op het hi-res 12,3-inch scherm verschijnen haarscherpe en uiterst gedetailleerde graphics. U wisselt eenvoudig tussen diverse weergaven, waarbij de extra sportieve S-modus de toerenteller centraal plaatst met ernaast meters voor g-kracht, vermogen en koppel. In de klassieke vorm domineren een ronde snelheidsmeter en toerenteller het beeld. In de infotainmentstand is een prominente plek ingeruimd voor bijvoorbeeld de navigatiekaart.

Neerleggen en klaar

Zodra uw compatibele smartphone in de optioneel leverbare Audi phone box ligt en via Bluetooth verbinding maakt met de auto, wordt het toestel automatisch herkend en is het te gebruiken via MMI, de stuurknoppen en spraaksturing. Dankzij de draadloze koppeling met de auto-antenne gaan de ontvangst- en spraakkwaliteit erop vooruit. En als uw smartphone de Qi-standaard ondersteunt, laadt de Audi phone box onder het rijden draadloos de batterij op.

High-end luistergenot

Zomaar muziek beluisteren is er niet bij. Het optionele Bang & Olufsen Sound System bestaat uit een 680-watt versterker, twaalf luidsprekers en twee basboxen. Deze geluidsinstallatie maakt grote indruk. Een interieurmicrofoon registreert achtergrondgeluiden en past het klankbeeld automatisch aan.

S3 Limousine