APK Keuring bij Bourguignon

Is de APK vervaldatum van uw auto weer in zicht? Regel dan tijdig een APK keuring. Plan vandaag nog een afspraak in bij uw autodealer in Friesland. Uw APK wordt bij Bourguignon Leeuwarden en Dokkum snel en voordelig geregeld.

Wat houdt de APK keuring in?

Tijdens de APK keuring lopen wij uw auto volledig na volgens de wettelijk voorgeschreven APK eisen. Ook controleert onze APK keurmeester de gegevens van uw kentekenbewijs, het is dus erg belangrijk dat u deze meeneemt naar uw afspraak. Mocht blijken dat uw auto niet voldoet aan de eisen dan overleggen wij eerst de benodigde reparatie(s) inclusief kostenbegroting met u. De meeste vervangingsonderdelen liggen bij ons op voorraad zodat wij uw auto dezelfde dag nog kunnen repareren.

APK voor 5 topmerken

Bourguignon is officieel dealer van onderstaande automerken in Leeuwarden en Dokkum. Onze keurmeesters kennen deze merken door en door, en zijn daarom dé aangewezen partij om uw auto te keuren en waar nodig te repareren:

Extra service

Kiest u voor Bourguignon, dan kiest u voor kwaliteit en zekerheid, maar ook voor een uitgebreide service. Terwijl uw auto bij ons APK gekeurd wordt, kunt u gebruikmaken van onze haal- en brengservice. Zoals de naam al doet vermoeden, halen en brengen wij u of uw voertuig van en naar een gewenste locatie. Wilt u liever niet zonder auto? Maak dan gebruik van onze service vervangend vervoer. Gedurende de APK keuring krijgt u de beschikking over een leenauto. Bent u lid van een serviceabonnement van uw automerk? Dan krijgt u waarschijnlijk extra korting op onze al voordelige tarieven. Vraag ons naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Let op

Rijden zonder APK is verboden, dus doe dit vooral niet. U vindt de APK vervaldatum op uw keuringsrapport of via de site van de RDW

Maak nu een afspraak voor APK bij Bourguignon in Leeuwarden of Dokkum.