SEAT The Big Four OH Header

The Big Four OH! maand

November is The Big Four OH! maand bij Bourguignon!

Bekijk alle acties

November is The Big Four OH! maand bij Bourguignon!

SEAT brengt sinds 1983 kleur op de Nederlandse wegen. Dit jaar vieren we het 40-jarig jubileum met de "The Big Four OH!"-campagne, vol met spectaculaire deals. Want wie jarig is trakteert! Heel november profiteer je van nóg meer acties. Wees er snel bij!

Tot € 3.500,- inruilvoordeel op de Ibiza en Arona

Ontvang tot wel € 3.500,- extra inruilwaarde op jouw volgende SEAT! Of je nu gaat voor de compacte Ibiza of de ruime Arona, beide modellen hebben nu extra inruilvoordeel. Profiteer snel van deze unieke kans en stap achter het stuur van jouw nieuwe SEAT!

* € 2.500,- inruilvoordeel op de Business uitvoeringen
* € 3.500,- inruilvoordeel op Style en FR uitvoeringen

Loyaliteitskorting van SEAT

Wij hechten veel waarde aan onze bestaande klanten. Als jij jouw huidige SEAT private lease contract vernieuwt en kiest voor een Ibiza of Arona, dan profiteer je van €10,- extra retentiekorting per maand, boven op de Bourguignon korting! Dit betekent dat je de SEAT Ibiza al kunt rijden vanaf €324,- per maand en de SEAT Arona vanaf €374,- per maand.

Upgradedeal

Als je op dit moment een SEAT Mii (elektrisch) of Ibiza bezit en jouw private leasecontract loopt af, dan hebben wij een speciale deal voor jou. Upgrade naar de Ibiza of Arona en ontvang direct een extra retentiekorting van €30,- per maand, boven op de Bourguignon korting! Hierdoor kun je al rijden in een Ibiza vanaf €304,- per maand en in een Arona vanaf €344,- per maand. Profiteer van deze aantrekkelijke deal en geniet van het comfort en de stijlvolle rijkwaliteiten van de Ibiza of Arona.

Let op: beide acties zijn niet met elkaar te combineren.

SEAT Tarraco PHEV

Het is SEAT's grootste SUV, de Tarraco. Dankzij de Plug-in Hybride aandrijving combineert de Tarraco FR PHEV het beste van twee werelden. Krachtig en toch zuinig rijden, mét de zekerheid van een brandstofmotor? De SEAT Tarraco FR PHEV Business staat voor je klaar. Korte ritjes tot 51 km rijd je op de elektromotor. Daarna schakel je over op de brandstofmotor, voor 700 km extra rijplezier.

Profiteer nu tijdens de The Big Four OH! maand van extra voordeel op zakelijke lease van de Tarraco FR PHEV.

Je rijdt de Tarraco FR PHEV via zakelijk lease vanaf € 835,- per maand (o.b.v. 48 maanden en 20.000 km per jaar)!

SEAT-IBIZA-2021.jpg

Financier de Ibiza vanaf € 279,- per maand

Jouw nieuwe Ibiza is toegankelijker dan ooit! 

Ontdek de Ibiza

Onze SEAT specialisten

Keurmerk private lease

* Bourguignon biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.