image006

Maak jouw Audi klaar voor de zomer bij Bourguignon

Jouw zomer extra compleet.

Plan je afspraak

Ben jij klaar voor de zomer?

Maak jouw Audi volledig klaar voor de zomer! Laat je auto checken door onze vakkundige monteurs en zorg voor dat je goed op pad gaat. 

Bovendien profiteer je tijdelijk van veel voordeel op een ruime selectie accessoires. Zo rijd je helemaal fris de zomer tegemoet.

  • Zomercheck voor slechts € 25,-
  • Gratis APK bij onderhoud
  • Extra voordeel op accessoires
  • Navigatie update '23 nu € 99,-

Audi Zomercheck met exclusieve olijfolie cadeau

Met de Audi Zomercheck controleren we voor € 25,- jouw  Audi op 20 belangrijke punten zoals remmen, banden, verlichting en natuurlijk aircosysteem. Om de zomer helemaal vol vertrouwen tegemoet te zien, krijg je tijdelijk een fles heerlijke olijfolie uit Mazanilla cadeau.

Uw zomer vakkundig voorbereid

Een ideaal moment voor onderhoud. Met jouw Audi in de vakkundige handen van onze specialisten kan je deze zomer zorgeloos op pad. Is jouw Audi binnenkort toe aan een APK? Dan is deze gratis (normaal € 35) in combinatie met dit onderhoud.

Tal van nieuwe routes

Zonder dat u er bij stilstaat, verandert er regelmatig iets aan ons wegennet. Voorkom verrassingen en laat nu alle navigatiekaarten voor Europa updaten voor slechts
€ 99. Inclusief actuele informatie over hotels, restaurants, tankstations en meer.

Uw zomer extra compleet

Haal méér uit uw zomer met de nu extra voordelige zomerse Originele Audi Accessoires. Bekijk onze premium fietsendragers met maar liefst € 100 korting, dakkoffers met 20% voordeel of een van de vele andere voordelige accessoires en Audi lifestyle artikelen.