2109-audi-a3-sportback-01.jpg

A3 Sportback bij Bourguignon

Sportief design, is volledig gedigitaliseerd en krachtige en efficiënte motoren.

 • Kopen v.a.

  € 37.627,-

 • Private lease v.a.

  € 525,-*

 • Zakelijke lease v.a.

  € 474,-

 • Bijtelling

  22 %

Vooruitgang is bereikbaar

De Audi A3 Sportback: strakke lijnen en de modernste technologie.

Exterieur

De Audi A3 Sportback in Atolblauw metallic. Sportief en zelfverzekerd.

Interieur

Een sportief dashboard, op de bestuurder gericht, met een 10,1 inch MMI-touchscreen en een hoogglans zwarte afwerking.

Audi drive select

Rijden is genieten in de Audi A3 Sportback. Met zijn progressief werkende besturing en de mogelijkheid om via Audi drive select het rijkarakter aan te passen, is hij geschikt voor elke route. Met Audi drive select laat u de auto de nadruk leggen op comfortabel, sportief of extra zuinig rijden. U kunt het denkwerk ook aan de A3 Sportback zelf overlaten of via het Audi drive select-menu een eigen mix van settings bepalen.

 

Geavanceerde systemen

De geavanceerde rijhulpsystemen (standaard of optie) in de Audi A3 Sportback ondersteunen u tijdens uitwijkmanoeuvres, accelereren en remmen. Dat rijdt prettig in druk stadsverkeer en op de snelweg.

De matrix-ledkoplampen geven optimaal licht

De ledkoplampen die standaard aanwezig zijn, zijn te upgraden naar matrix-ledverlichting. Die zijn goed herkenbaar aan het speciale verlichtingspatroon. Het grote voordeel van deze matrix-ledlampen is dat ze het lichtbeeld permanent aan de situatie aanpassen, zodat u van optimaal licht profiteert terwijl de omgeving daar geen last van heeft.

Audi drive select

Leg de nadruk op comfortabel, sportief of extra zuinig rijden. U kunt het denkwerk ook aan de A3 Sportback overlaten of via het Audi drive select-menu een eigen mix van settings bepalen.

Geavanceerde rijhulpsystemen

Adaptive cruise assist (optie) is ideaal om zonder stress met druk verkeer mee te bewegen. Bij achteruit uitparkeren let rear cross-traffic assist (optie) op kruisend verkeer. De auto waarschuwt u en remt zelf.

Het interieurlicht past zich aan

Met de optionele ambient lighting kiest u uit dertig kleuren voor de interieurverlichting. Zo past het licht altijd bij uw smaak en stemming.

Digitale topkwaliteit

Configureer uw eigen instrumentenpaneel met de Audi virtual cockpit plus (optie) en bekijk moeiteloos belangrijke informatie in het head-up display (optie). Voor een fantastisch geluid is er het Bang & Olufsen 3D Premium Sound System (optie).

Het interieurlicht past zich aan

Met de optionele ambient lighting kiest u uit dertig kleuren voor de interieurverlichting. Zo past het licht altijd bij uw smaak en stemming.

Overtref de verwachtingen

Maak uw nieuwe Audi A3 Sportback volledig uniek met een lakkleur van Audi exclusive. Het aanbod is ongekend groot.

Sportieve velgen

Fraaie sportieve wielen uit de collectie van Audi Originele Accessoires. Deze lichtmetalen velgen (model 5-V-spaak Acumen) zijn zwart met quartzgrijs en signaalrode accenten.

Dakspoiler van carbon

De achterspoiler van hoogwaardig koolstofvezel is een opvallend exterieurkenmerk dat de krachtige uitstraling van de auto benadrukt. Er zijn ook carbon spiegelkappen.

A3 Sportback

* Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief btw, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht.
Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 december 2022, zolang de voorraad strekt. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.