2109-audi-a3-sportback-01.jpg

A3 Sportback bij Bourguignon

Sportief design, is volledig gedigitaliseerd en krachtige en efficiënte motoren.

 • Kopen v.a.

  € 35.452,-

 • Private lease v.a.

  € 429,-*

 • Zakelijke lease v.a.

  € 299,-

 • Bijtelling

  22 %

De Audi A3 Sportback

Een auto die alle uitdagingen aankan in een snel veranderende wereld. Hij schittert met zijn cleane lijnen en slimme technologieën zoals de Audi connect-dataverbinding. De Audi A3 Sportback maakt vooruitgang bereikbaar.

Exterieur

De Audi A3 Sportback in Atolblauw metallic. Met expressieve spatborden, een grote spoorbreedte, een doorlopende schouderlijn over de flanken en de grote Audi singleframe grille met honingraatpatroon. De Audi A3 Sportback is sportiever dan ooit.

Audi drive select

Rijden is genieten in de Audi A3 Sportback. Met zijn progressief werkende besturing en de mogelijkheid om via Audi drive select het rijkarakter aan te passen, is hij geschikt voor elke route. Met Audi drive select laat u de auto de nadruk leggen op comfortabel, sportief of extra zuinig rijden. U kunt het denkwerk ook aan de A3 Sportback zelf overlaten of via het Audi drive select-menu een eigen mix van settings bepalen.

 

Digitale informatiebronnen

Vanaf het 10,1-inch grote MMI-touchscreen swipet, scrollt en klikt u soepel en snel naar allerlei functies. Vink de opties ‘Audi virtual cockpit plus’ en het head up-display aan en de Audi A3 Sportback voorziet u van nog meer informatie. Ook aan de oren hebben we gedacht, in de vorm van zes luidsprekers, het Audi sound system of het Bang & Olufsen Premium Sound System met 3D-sound.

De matrix-ledkoplampen geven optimaal licht

De ledkoplampen die standaard aanwezig zijn, zijn te upgraden naar matrix-ledverlichting. Die zijn goed herkenbaar aan het speciale verlichtingspatroon. Het grote voordeel van deze matrix-ledlampen is dat ze het lichtbeeld permanent aan de situatie aanpassen, zodat u van optimaal licht profiteert terwijl de omgeving daar geen last van heeft.

Het interieurlicht past zich aan

Met de optionele ambient lighting kiest u uit dertig kleuren voor de interieurverlichting. Zo past het licht altijd bij uw smaak en stemming.

2003-audi-a3-sportback-020.jpg

Navigatie, wifi en bluetooth

De nieuwe Audi A3 Sportback is voorzien van de modernste communicatietechnieken. Zo koppelt u uw telefoon via bluetooth aan het infotainmentsysteem van de auto, wordt het toestel draadloos opgeladen in de Audi phone box en gebruikt u Apple CarPlay via de Audi smartphone interface. Het volledig geïntegreerde MMI navigatie plus-navigatiesysteem toont dankzij een mobiele dataverbinding Google Earth-kaarten. Met onboard wifi kunnen ook apparaten zonder simkaart online, bijvoorbeeld de tablets van meereizende kinderen.

Overtref de verwachtingen

Maak uw nieuwe Audi A3 Sportback volledig uniek met een lakkleur van Audi exclusive. Het aanbod is ongekend groot.

Lichtmetalen velgen

Fraaie sportieve wielen uit de collectie van Audi Originele Accessoires. Deze lichtmetalen velgen (model 5-V-spaak Acumen) zijn zwart met quartzgrijs en signaalrode accenten.

A3 Sportback