Reparatie & Onderhoud

Gemakkelijk online plannen.

Bourguignon Leeuwarden

(058) 284 70 00

Bourguignon Dokkum

(0519) 228 090

Bekijk ons aanbod

Bourguignon

Geen betere partner dan Bourguignon als het om automobiliteit gaat. Met de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens onder één dak bieden wij u het beste op autogebied in Friesland vanuit Leeuwarden en Dokkum. Via ons krijgt u niet alleen een voorsprong in (steeds milieuvriendelijkere) techniek, maar ook in service en diensten.

Kaart wordt geladen…

Wordt de kaart niet geladen? Problemen oplossen via Google Maps Help.

Meer Bourguignon

Bourguignon Lease en Verhuur

Altijd de beste lease en verhuur deal. Flexibele en transparante maatwerk oplossingen voor een scherp tarief. Bij Bourguignon Lease & Verhuur staat u achteraf nooit voor vervelende verrassingen.

Bezoek website
Bourguignon Occasions

Wij beschikken altijd over een gevarieerde voorraad en bieden deze aan voor een messcherpe basisprijs. Zo kunnen wij u optimaal van dienst zijn met een aanvullend garantie- en servicepakket op maat.

Bezoek website
Bourguignon Schadeherstel

Bourguignon Schadeherstel verzorgt het autoschadeherstel van start tot finish en dragen zorg om u zoveel mogelijk te ontlasten. Bij Bourguignon blijft u mobiel. Bourguignon Schadeherstel is 24/7 telefonisch bereikbaar.

Bezoek website
RT @PietrickV: Heel veel duimen omhoog voor @Bourguignon vandaag! Monteur komt overleden #accu thuis vervangen. Ik kan weer onbezorgd op pa…
5 maanden, 25 dagen, 11 uren geleden - @bourguignon