Lease_fiets_werknemer

Fiets van de zaak

Bereken jouw voordeel!

Hoe lease je een fiets van de zaak als werknemer?

Dankzij de nieuwe fietsregeling krijgt de leaseauto gezelschap van de leasefiets. Zo rijd je de fiets van de zaak al tegen 7% bijtelling. Of anders gezegd: al vanaf een paar euro per maand. Dankzij de lage kosten en de heldere regels, is het nu zeer aantrekkelijk om voor de leasefiets te kiezen. Voor zowel werkgever als werknemer. Graag leggen we de belangrijkste aspecten uit.

Jouw voordelen als werknemer

De bekende leaseauto krijgt nu gezelschap van de leasefiets. En zo’n fiets van de zaak rijd je al tegen 7% bijtelling. En jouw fiets van de zaak kan elk type fiets zijn. Van stadsfiets tot elektrische fiets en van bakfiets tot speed-pedelec.

In tegenstelling tot de oude fietsregeling, is de leasefiets van de zaak voor elke doelgroep interessant. Want ook al rijd je een leaseauto, een leasefiets past daar prima bij. OV-kaart van de baas? Ook dan is de fiets van de zaak een uitkomst. Bijvoorbeeld om naar het station te fietsen. Wil je de fiets alleen in het weekend gebruiken? Ook geen probleem! De fiets is het meest duurzame vervoersmiddel en zorgt ook nog eens voor de dagelijkse beweging waardoor je fitter en vrolijker op je werk komt.

#1.
Zoek je droomfiets uit met een fiscaal voordeel tot wel 35%. Betaalt je werkgever mee? Dan loopt je voordeel ten opzichte van privé-aanschaf op tot wel 80%.

#2.
Je betaalt maandelijks een laag, vast leasebedrag. En na afloop van het contract kun je de fiets voordelig overnemen.

#3.
Kies uit alle type fietsen en fietsmerken bij meer dan 1.000 lokale fietsenwinkels.

#4.
Onbezorgd onderweg, want je leasefiets is altijd inclusief onderhoud en verzekering.

#5.
Pech onderweg? Onbezorgd fietsen dankzij de 24/7 pechhulp.

Hoe werkt het?

Een fiets van de zaak leasen is erg makkelijk. Je bent er immers nog maar vijf stappen van verwijderd. Heb je al een leaseauto of OV-kaart van je baas? Geen probleem, ook dan kun je gewoon een fiets van de zaak rijden volgens het nieuwe fietsplan.

Het allerbelangrijkste? Dat je werkgever meedoet aan de nieuwe leaseregeling. Onderaan de pagina kun je je contactgegevens achterlaten om meer informatie op te vragen om je werkgever te overtuigen. 

Een fiets van de zaak. Zo simpel werkt het:

#1.
Je werkgever gaat een samenwerkingsovereenkomst met LEASE A BIKE aan. Dit is binnen een week geregeld en zonder kosten.

#2.
Je ontvangt een link van je werkgever. Registreer je en wacht op toestemming voor het uitzoeken van jouw leasefiets.

#3.
Zoek met je persoonlijke code jouw droomfiets uit. Met meer dan 1.000 fietsenwinkels is er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt.

#4.
Geef digitaal akkoord op de voorwaarden van jouw werkgever voor het leasen van de fiets.

#5.
Neem je droomfiets, inclusief verzekering en onderhoudspakket, direct mee naar huis.

Interesse? Neem dan contact met ons op

Interesse in
Soort aanschaf

Meer weten?