201909-Vollswagen-ecrafter-10.jpg

Volkswagen e-Crafter

Je hebt ondernemen. En je hebt duurzaam ondernemen

  • Kopen v.a.

    € 56.700,-

  • Zakelijke lease v.a.

    € 665,-

  • Bijtelling

    12 %

Volkswagen e-Crafter

Toon je duurzame ambitie en lease of koop nu je allereerste elektrische bedrijfswagen: De e-Crafter. Dan heb je altijd toegang tot de binnenstad en krijg je de voorkeur van klanten voor wie duurzaamheid een prioriteit is. Om je op weg te helpen met elektrisch rijden, is de e-Crafter, standaard uitgerust met een aantal services. Zo krijg je advies van experts over opladen, is er een rijtraining voor een maximale actieradius en hou je grip op je kosten met het inbegrepen onderhoud en garantie op de hoogvoltaccu. En dan hebben we het nog niet gehad over het ongekende rijcomfort van de nieuwe e-Crafter. Verschil moet er zijn.

Onderhoud standaard inbegrepen

Bij de e-Crafter is het onderhoud de eerste 8 jaar standaard inbegrepen (tot een maximum van 240.000 km). Inbegrepen zijn: alle voorgeschreven grote en kleine onderhoudsinspecties, periodiek vervangen van stof- en pollenfilters, verversen van remvloeistof en verplichte Algemene Periodieke Keuringen. Schadeherstel, reparaties en slijtagedelen zijn niet standaard inbegrepen.

Garantie op hoogvoltaccu standaard inbegrepen

Op de hoogvoltaccu van de e-Crafter geeft Volkswagen Bedrijfswagens maar liefst 8 jaar garantie (tot een maximum van 160.000 km). Je kunt dus rekenen op langdurige bedrijfszekerheid.

Ongekend rijcomfort

201909-Vollswagen-ecrafter-03.jpg

Altijd afstand bewaren

De Front assist noodremassist met City Emergency braking helpt bij het verkorten van de remweg in gevaarlijke situaties in de praktijk van alledag.

201909-Vollswagen-ecrafter-06.jpg

Rondom beschermd

De sensorgebaseerde zijflankbescherming monitort de voertuigflanken en waarschuwt optisch en akoustisch als palen, muren of voetgangers te dichtbij komen.

201909-Vollswagen-ecrafter-05.jpg

Altijd op koers blijven

De rijstrookmonitoring, "Lane Assist" stuurt tegen bij ongewild verlaten van de rijstrook. De bestuurder wordt tegelijkertijd gewaarschuwd door een waarschuwingsgeluid en een melding op het multifunctionele display.

201909-Vollswagen-ecrafter-04.jpg

Stuurt automatisch tegen

De zijwindassistent is een onderdeel van het elektronische stabiliseringsprogramma. De bestuurder wordt bij sterke zijwind ondersteund door automatische remingrepen op de wielen.

De technologie van morgen vandaag al gebruiken

201909-Vollswagen-ecrafter-08.jpg

Een hoog vermogen, een laag gewicht

In plaats van een verbrandingsmotor is in de motorruimte een zeer compacte en daardoor aanzienlijk lichtere elektromotor te vinden, die tijden het rijden geen emissies uitstoot. Dat zijn echt niet de enige voordelen. De elektromotor is bovendien extreem stil, vergt aanzienlijk minder onderhoud en hij biedt vanaf stilstand de maximale hoeveelheid koppel over het gehele toerenbereik.

201909-Vollswagen-ecrafter-019.jpg

Verbindt elektro met aandrijving

De vermogenselektronica is de centrale component van de elektro-aandrijving. Deze zorgt voor de verbinding met de hoogvoltaccu en voorziet de boordelektronica en de elektromotor van energie.

201909-Vollswagen-ecrafter-02.jpg

Energie opwekken door te remmen

Bij het remmen wordt kinetische energie gewonnen, die door een generator wordt omgezet in elektrische energie. Deze wordt vervolgens in de hoogvoltaccu opgeslagen en bij het accelereren gebruikt.

e-Crafter