Nieuwe Volkswagen Caddy Cargo bij Bourguignon

100% nieuw. 100% Caddy Cargo. Nu in de showroom!

  • Kopen v.a.

    € 14.995,-

De Volkswagen Caddy: Wegens succes vernieuwd

De Volkswagen Caddy is een van de meest ingezette bedrijfswagens door hardwerkende vakmannen en -vrouwen. Iedere dag worden met de Caddy duizenden klussen met succes geklaard. Om deze succesverhalen in de toekomst voort te zetten, ontwikkelden we een volledig nieuwe Caddy. De Caddy Cargo. Nooit eerder hebben we zoveel vernieuwd. Van nieuwe motoren tot bredere schuifdeuren, van nieuwe assistentiesystemen tot digitale cockpit. Zelfs de garantie hebben we verlengd naar 4 jaar. De nieuwe Caddy Cargo is nu te bestellen en leverbaar.

Meer ruimte voor alles

Het interieur van de vijfde generatie maakt indruk met nieuwe hightech oplossingen en meer laadruimte. Er is ruimte voor 2 Europallets. De lange versie - de Caddy Cargo Maxi - wordt geleverd met een 140 mm bredere schuifdeur, geschikt voor het inladen van een Europallet. Veiligheid wordt niet alleen geboden door de flexibele laadruimtebeveiligingen, maar ook door een afzonderlijk laadruimtevergrendeling . Het zorgt ervoor dat de deuren van de bestuurderscabine vergrendeld blijven, terwijl jij je bezighoudt met het laden. Verder is de nieuwe Caddy Cargo voorzien van een stalen achterdeur zonder ruit, een elektrische sluithulp voor de achterklep en de schuifdeuren en nog veel meer.

Voelbaar Comfortabel

Bespaar jezelf een lange zoektocht in de hectiek van alledag: met het doordachte opbergsysteem heb je alles wat belangrijk is altijd binnen handbereik. De nieuwe ergoComfort-stoelen en de armsteunen voor bestuurder en medepassagier maken zelfs lange ritten tot een ontspannen bezigheid. De opklapbare passagiersstoel is ook uitgerust met een nieuw rugpaneel, dat kan dienen als tafel en is gemakkelijk toegankelijk vanaf de bestuurdersstoel. LED-koplampen incl. mistlampen en een 230 V-aansluiting maken het rijden in de nieuwe Caddy Cargo nog aangenamer.

Digitale cockpit én App-Connect

Het innovatieve Keyless Entry and go zorgt voor een bijzonder comfortabele toegang. State-of-the-art oplossingen zijn ook te vinden in het interieur: de optionele Innovision Cockpit combineert een navigatiesysteem en een digitale cockpit om een ​​nieuw infotainmentlandschap te creëren. Je kan kiezen tussen de navigatiesystemen "Discover Media" en "Discover Pro". Naast het 25,4 cm (10 inch) kleurentouchscreen, de verschillende kaartopties en gratis kaartupdates, biedt de "Pro" -versie spraakbesturing, comforttelefonie, media & internet en draadloze app-connect. De nieuwe Caddy Cargo biedt ook toegang tot tal van andere mobiele onlinediensten van Volkswagen Bedrijfswagens.

Economisch en comfortabel

De nieuwe Caddy Cargo kan op diesel, benzine of aardgas rijden1. Dit is de volgende evolutionaire fase van motorontwikkelingen, waarbij de Caddy al in 2020 voldoet aan de Euro 6-emissienorm, die verplicht wordt in 2021 en is uitgerust met twee SCR-katalysatoren. Afhankelijk van de gekozen aandrijflijn kan het brandstofverbruik van de nieuwe Caddy Cargo tot twaalf procent worden verlaagd in vergelijking met zijn voorganger.

Alle innovaties in één uitvoering

Voor wie niet wachten kan om een Caddy Cargo te rijden, hebben we iets heel speciaals. Met de unieke 1ST Edition breid je de al superluxe Caddy Cargo Style uit met alle innovaties voor een ongekend comfort en veel luxe. En dat voor maar € 500 extra.

Caddy Cargo 1ST Edition 75 pk / 55 kW. Nu € 19.850

De 1st Edition heeft dezelfde uitrusting als de Style, aangevuld met:

  • Multifunctioneel met leder bekleed stuurwiel en versnellingspook
  • Digital cockpit
  • Decorinleg hoogglans
  • Luchtrooster met afwerking chrome
  • Lichtmetalen velgen 17" (6,5 J x 17) "Colombo" met zwarte accenten
  • En nog veel meer!

Intelligente systemen voor meer veiligheid

2012-vw-bedrijfswagens-caddy-cargo-023.jpeg

Rear Traffic Alert

2012-vw-bedrijfswagens-caddy-cargo-022.jpeg

Lane Assist

2012-vw-bedrijfswagens-caddy-cargo-020.jpeg

Trailer Assist

2012-vw-bedrijfswagens-caddy-cargo-02.jpeg

Adaptive Cruise Control

2012-vw-bedrijfswagens-caddy-cargo-01.jpeg

Zijflankbescherming

2012-vw-bedrijfswagens-caddy-cargo-021.jpeg

Front assist

Caddy Cargo