2106-vwb-multivan-01.png

De nieuwe Multivan

Welkom in een nieuwe wereld

  • Kopen v.a.

    € 54.400,-

  • Bijtelling

    22 %

De nieuwe Multivan - van alleskunner naar pionier

De nieuwe Multivan loopt over van de nieuwste innovatie. Dit zorgt voor comfort en veiligheid voor het hele gezin of passagiers. Veelzijdigheid en multifunctionaliteit worden opnieuw gedefinieerd, met een ongekend comfort in dagelijks gebruik als resultaat. De Multivan is per rit zeer flexibel aan te passen aan de behoeften van de inzittenden. De verscheidenheid aan aandrijvingen is met de plug-in hybride groter dan ooit tevoren. Zo vertegenwoordigt de Multivan het begin van een nieuw tijdperk. Deze alleskunner werd van de eerste tot de laatste millimeter opnieuw ontwikkeld volgens het DNA van zijn legendarische voorgangers. Hij combineert de modernste normen vanuit premium personenauto’s met zijn vertrouwde allrounderkwaliteiten. Zo maakt hij indruk met zijn hoge veiligheidsniveau, expressieve dynamiek en charismatisch design. Overtuig jezelf en ontdek nu de nieuwe Multivan.

Binnenruimte wordt vrije ruimte

De nieuwe Multivan maakt indruk met een tot in het kleinste detail opnieuw ontworpen interieurconcept: van een volledig vlakke vloer tot de eerste rij stoelen, het nieuwe, innovatieve railsysteem en de bijzonder eenvoudig te verwijderen afzonderlijke stoelen maken een breed scala aan stoelindelingen mogelijk zonder grote inspanningen. Door het gebruik van een elektromechanische parkeerrem is er een comfortabele doorgang tussen de voorstoelen naar de passagiersruimte. En de nieuwe multifunctionele tafel is niet alleen variabel in positie, maar ook in vorm. Hij kan worden ingeklapt en over de rails tot tussen de voorstoelen = worden geschoven om als middenconsole te worden gebruikt.

Een tafel als multitool

Een traditionele Multivan-feature is een handig, uitvouwbaar tafeltje. In de nieuwe Multivan is die getransformeerd tot een heuse multitool. Via het railsysteem is de tafel op elke gewenste plek te schuiven: tussen de voorstoelen of tussen de zitplaatsen van de tweede of derde zitrij. Met ingeklapte tafelbladen kan deze multitool fungeren als middenconsole tussen de voorstoelen. De complete unit is bovendien eenvoudig uitneembaar. Ook zo zijn doorloopjes te creëren. 

Van dak naar hemel

Nieuw in de Multivan is het royale panoramische glazen dak. Het hemels uitzicht en een lichtovergoten interieur creëren een nog groter gevoel van ruimte. Daarnaast heeft de nieuwe Multivan met het tweedelig glazen panoramadak een nog grotere maximale binnenhoogte in het midden. De "LowE"-coating van het gelaagde veiligheidsglas vermindert de warmtestraling met 78 procent. Zo tillen we het premium comfort dat typisch is voor een Multivan naar een nieuw niveau.

De ruimte van een Multivan

Voor het eerst is de Multivan nu ook leverbaar met een elektrisch bediende achterklep die opent na een voetbeweging onder de achterbumper (Easy Open). Enkele belangrijke cijfers: zelfs met de derde zitrij in positie bedraagt het volume van de bagageruimte al 469 liter (lange versie: 763 l), wat flexibel uit te breiden is tot liefst 3.672 liter (4.005 l). En dan kan de Multivan ook nog eens aanhangers met een maximaal gewicht tot 2.000 kg trekken.

Een alternatieve aandrijving

Bijna geruisloos door de stad zoemen? Dat kan met de nieuwe Multivan eHybrid met plug-in hybride aandrijving. Het juiste antwoord op een nieuw tijdperk en meer dan alleen een statement - de nieuwe aandrijving tilt de rijervaring met de nieuwe Multivan naar een nieuw niveau. De Multivan eHybrid is zo ontworpen dat in het dagelijks leven gemiddelde afstanden puur elektrisch kunnen worden afgelegd. Dat betekent voor u: nieuw gedefinieerd rijplezier, lager brandstofverbruik, lokaal CO2-vrij rijden in puur elektrische modus en flexibiliteit in actieradius.

Het voertuig wordt een ontmoetingsplaats

Innovatie is bij ons een traditie. Ook de nieuwe Multivan is volledig opnieuw bedacht. Met meer dan twintig assistentiesystemen tilt hij veiligheid naar een nieuw niveau. Met innovatieve connectiviteit zoals de integratie van Amazon's Alexa is hij optimaal online. Hij is geschikt voor alledaags gebruik en multifunctioneel als nooit tevoren. En met de plug-in hybride aandrijving luidt hij een nieuw tijdperk in. Ontdek de nieuwe features: Bijvoorbeeld de nieuwe multifunctionele tafel, die variabel is in positie, vorm en functie. De nieuwe IQ.Light LED-matrixkoplampen die verbeterde veiligheid en charismatisch design combineren. Of de verbeterde geschiktheid voor dagelijks gebruik, die wordt bereikt door nieuwe afmetingen en het multifunctionele interieurconcept. Nieuwe Multivan - nieuwe hoogtepunten.