2101-vw-bedrijfswagens-california-6-1-header.jpg

Volkswagen California 6.1

  • Kopen v.a.

    € 42.240,-

Bekijk snel

Onbeperkte vrijheid op vier wielen

In slaap vallen onder de sterren. 'S Morgens wakker gemaakt door het geluid van de zee. Verken het buitenland en voel je nog steeds thuis: de California 6.1 is pure vrijheid. Met zijn comfortabele interieurontwerp en doordachte details wordt elke reis een onvergetelijk avontuur. Geniet van de onafhankelijkheid en reis waar je maar wilt. Met alles wat je nodig hebt.

Volledig ingerichte keuken

Jouw keuken van de wereld

Paella, Shakshuka of Letcho: Reizend over de wereld, ontdek je niet alleen het buitenland, maar ook exotische gerechten. In de California 6.1 kun je nieuwe recepten direct uitproberen: de keuken heeft een gaskookplaat met twee kookplaten, een stevige afdekking die kan worden gebruikt als aanrecht en een afneembare spoelbak.

 

Perfecte slaapmogelijkheden

Slaap als in een droomvakantie

Op de mooiste plekken ter wereld is niet altijd een hotel om te overnachten. Tenzij je er zelf een hebt: de California 6.1 biedt je met het ruime stapelbed voldoende ruimte en comfort om te dromen van jouw beste vakantiemomenten of om in slaap te vallen met een zacht golfgeluid.

 

Ruim interieur

Het huis voor overal

Ontdek elke dag nieuwe landen, culturen en plaatsen. En toch altijd thuis voelen. De California 6.1 is jouw woonkamer voor onderweg. Het ruime interieur biedt voldoende ruimte om uit te vouwen. En veel opbergruimte voor jouw favoriete knuffel of vakantie lezen. Koken, slapen, ontspannen - alles zoals thuis. Alleen met de hele wereld voor de deur.

California 6.1 Edition

Sportief en dynamisch onderweg

Ontdek de wereld in stijl met de California 6.1 Edition: Zorgvuldig contrasterend lakwerk en hoogglans oppervlakten. Exclusieve 17-inch 'Aracaju' licht metalen velgen. Privacyglas rond het leefgedeelte en verduisterde LED verlichting benadrukken dit sportieve uiterlijk. 

Goede rit

Precies het juiste. Voor stad en strand.

De California 6.1 is perfect voor de roadtrip aan de kust. Dankzij de compacte afmetingen en de auto-achtige bediening is het altijd de juiste metgezel - en entertainer: met de Digital Cockpit kunt u het touchscreen van het infotainmentsysteem en het multifunctionele lederen stuurwiel gebruiken de juiste vakantie-soundtrackoproep. En het navigatieapparaat "Discover Pro" leidt je naar de volgende droombestemming.