0523-volkswagen-id-7-08.png

De nieuwe ID.7 bij Bourguignon

Een Volkswagen eersteklas

 • Kopen v.a.

  € 57.990,-

De nieuwe ID.7 is een Volkswagen eersteklas. Ruim, luxe en innovatief.

Highlights

ID7 Slim design XXL V2

Volkswagen eersteklas

De ID.7 heeft niet alleen het grootste rijbereik binnen de ID.-Family, de limousine is met maar liefst 4,96 meter ook het langst. Het gestroomlijnde design met een aflopende, coupé-achtige daklijn is niet alleen elegant, maar maakt ook een rijbereik tot wel 617 kilometer* mogelijk.

ID7 Laadvermogen XXL

In een half uurtje 80% vol

De ID.7 heeft een laadvermogen van maximaal 175 kW, waarmee de hoogvoltaccu binnen 30 minuten van 5% naar 80% opgeladen is.

ID7 Elektrische laadklep XXL

Ruimte voor als jouw bagage

Dankzij de elektrische achterklep en de handige Easy Open & Close-functie kun je de bagageruimte moeiteloos openen zonder dat je je handen hoeft te gebruiken.

ID7 Travel Assist XXL V2

Travel Assist

Met de slimme assistent Travel Assist blijft je ID.7 automatisch binnen de wegmarkeringen en via online data ontvangt je auto informatie van medeweggebruikers. Zo kan de ID.7 automatisch snelheid minderen bij files, bochten, rotondes en aangepaste snelheidslimieten. Dat rijdt wel zo ontspannen en veilig.

Rijbereik-700-zoomcard-XXl

Met afstand het hoogste rijbereik

Het rijbereik van de ID.7 is veruit het grootst van alle modellen uit de ID.-Family. De ID.7 Pro Business heeft een actieradius tot wel 617 km*. De ID.7 Pro S, beschikbaar vanaf het tweede kwartaal in 2024, brengt je nóg verder: tot wel 700 km*.

ID7 IQ Light XXL

IQ.Light

De intelligente LED Matrix koplampen passen zich aan de situatie aan en leiden je door het donker. Zonder andere weggebruikers te verblinden, want zelfs grootlicht hoef je niet meer zelf te regelen. Op basis van je snelheid, locatie en eigen voorkeuren bepaalt IQ.Light de juiste lichtbundel die de richting van de weg én je stuur volgen.

ID7 Bedieningsgemak XXL

Ultiem bedieningsgemak

Handig in het midden van je dashboard vind je het overzichtelijke 15-inch touchscreen die je helemaal naar wens kan indelen. Onderin het scherm vind je verlichte touchsliders waarmee je onder meer het geluidsvolume en de temperatuur regelt.

ID7 Ergo-stoelen XXL

Ergo-stoelen waar je nooit meer uit wilt

De nieuwe Ergo-stoelen van de ID.7 zijn extreem comfortabel en elektrisch instelbaar. Je kunt de stoelen bijvoorbeeld verwarmen én koelen. Dus heb je net gesport of ben je onderweg naar een belangrijke meeting? Je stoel biedt verkoeling. Of kies voor de massagefunctie en ontspan van top tot teen.

ID7 Panoramadak XXL

Dimbaar panorama

Maak je ID.7 nog ruimtelijker met een panoramadak voorzien van dimbaar 'smart glass'. Regel met een simpele swipe of met stembediening de hoeveelheid licht dat het glazen dak doorlaat.

ID7 Spraakbesturing XXL

Spraakbesturing

Veilig reizen met de spraakbesturing van de ID.7. Hou je focus op de weg, zonder je stuur los te laten om te telefoneren, navigeren of muziek af te spelen.

ID7 Klimaatbeheersing XXL

Altijd een ideaal klimaat

Veilig reizen met de spraakbesturing van de ID.7. Hou je focus op de weg, zonder je stuur los te laten om te telefoneren, navigeren of muziek af te spelen.

ID7 Augmented reality display XXL

Altijd je ogen op de weg

Veilig reizen met de spraakbesturing van de ID.7. Hou je focus op de weg, zonder je stuur los te laten om te telefoneren, navigeren of muziek af te spelen.

Uitvoeringen

ID7-ProBusiness

Pro Business

Bijtelling vanaf € 352 p/m

Vanaf 61.490 ¹

Standaard op de Pro Business

 • 77 kWh accupakket (tot 617 km actieradius)*
 • Geschikt voor DC snelladen tot 175 kW (snellader)
 • Velgen 'Hudson' 19 inch
 • Koplampverlichting LED Matrix (IQ.Light)
 • 'ArtVelours' bekleding
 • Navigatie 'Discover Pro' (38,1 cm), 8+1 luidsprekers
 • Travel Assist (incl. Adaptive Cruise Control)
 • Augmented-reality-head-updisplay
 • Sleutelloos vergrendel- en startsysteem (Keyless Access)
 • 360 graden camera (Area View)
 • Airconditioning automatisch, 3-zones
 • Ergo-Active voorstoelen, elektrisch verstelbaar
 • Voorstoelen, verwarmbaar
Extra lekker zitten met een nieuwe generatie stoelenAltijd de juiste temperatuur
De stoelen van de ID.7 bieden veel gemak. Niet alleen kun je de stoel elektrisch verstellen, maar bieden we ook uitgebreide massage- en klimaatfuncties aan. Dit betekent dat jouw stoel niet alleen kan verwarmen, maar ook kan koelen. Automatisch of zelf in te stellen. Heb je bijvoorbeeld net gesport of ben je onderweg naar een spannende meeting? Laat de stoel jouw rug verkoelen. Of kies voor de massagefunctie en ontspan van top tot teen. Comfortabeler dan dit gaat het niet worden.Met de komst van de ID.7 introduceren we ook een nieuwe vorm van airconditioning. Zo start de airco al zodra je naar de auto toe loopt. En kun je de airco naar wens automatisch in laten stellen. Dit kan via het multimediascherm of met stembediening. Zeg jij bijvoorbeeld: “Hallo Volkswagen, ik heb koude handen”. Dan wordt de stuurverwarming geactiveerd en sturen de ventilatieopeningen automatisch warme lucht naar alleen jouw handen. Heel handig in de winter dus.
Met één swipe genieten van de zonID.7 Pro S: een rijbereik tot 700km*
Je kunt ervoor kiezen om de ID.7 te voorzien van een panoramadak met 'smart glass'. Dit betekent dat je door een simpele swipe met de hand of via stembediening, het dak kan laten switchen van donker naar licht. Zo geeft de ID.7 een nóg fijnere rijervaring.De Pro S is uitgerust met een 86 kWh accupakket, wat zorgt voor een verwacht rijbereik van maar liefst 700 km*. En met de snellaadmogelijkheid van 200 kW ben je in een mum van tijd weer onderweg. De ID.7 Pro S wordt verwacht in het tweede kwartaal van 2024.

Bij zorgeloos elektrisch rijden hoort zorgeloze service, toch?

ID7-interieur

*Het genoemde aantal kilometers is een voorlopige waarde: de theoretische verwachte maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.