Homepagebanner-CUPRA-born

CUPRA Born | Nu-Of-Nooit-Deal

Droomde je altijd al van een elektrische auto die prestatie en stijl combineert in één opvallend pakket? Dan is dit jouw moment!

CUPRA Born

Droomde je altijd al van een elektrische auto die prestatie en stijl combineert in één opvallend pakket? Dan is dit jouw moment! De CUPRA Born, het nieuwste meesterwerk van CUPRA, staat nu voor je klaar met een onweerstaanbare "Nu of Nooit" actie die je niet wilt missen. Je ontvangt nu tot € 4.600,- voordeel op een elektrische CUPRA.

Waarom wachten? De CUPRA Born wacht op jou, klaar om je te betoveren met zijn prestaties, stijl en technologie. Dit is jouw kans om de toekomst van mobiliteit te omarmen en te genieten van elke rit. Bezoek vandaag nog onze showroom en ervaar de CUPRA Born zelf. Het is nu of nooit!

Keurmerk private lease

* Bourguignon biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.