Transportbus huren

Wanneer je zakelijk een bus nodig hebt voor een dag, een week of voor langere periode.

Bekijk het volledige huur aanbod

Zakelijk een personenauto huren

Heb je zakelijk een auto nodig? Bij Bourguignon Verhuur in Leeuwarden en Dokkum heb je ruime keus uit diverse merken huurauto’s. Je kan rekenen op heldere contracten, scherpe tarieven en jonge huurauto’s. 

Waarom een verhuiswagen huren bij Bourguignon Verhuur

Bourguignon Verhuur is al meer dan 50 jaar dé autoverhuurder van Friesland. In ons wagenpark staat een ruim aanbod verhuiswagens. Welk formaat bus je ook nodig hebt, verhuur van een verhuisbus lukt altijd. 

Onze busjes zijn altijd van recente datum. Op die manier ben je er zeker van dat je een goed onderhouden verhuisbus meekrijgt en dit tegen een scherpe prijs. Daarnaast krijg je gratis uitgebreide inzittendenverzekering en voor een extra bestuurder worden geen extra kosten in rekening gebracht. Zo kan je zorgeloos verhuizen. 

Een compacte verhuisbus huren

Hoef je niet veel spullen te verhuizen, maar past dit niet in jouw eigen auto? Dan kan je ervoor kiezen om een kleine verhuiswagen te huren. Een Volkswagen Caddy is ideaal voor het vervoeren van enkele spullen. Ook als je zakelijk wilt huren, is het mogelijk een verhuisbus voor een dag te huren. Met een ruime Volkswagen Transporter of Volkswagen Crafter kan je gemakkelijk goederen bij jouw klanten afleveren. Deze Transporter en Crafter zijn ook erg handig voor het verhuizen van grote kasten. 

Huur een bakwagen 

Een bakwagen is zeer geschikt voor een verhuizing of het vervoeren van grote goederen. Wanneer je een bakwagen huurt, kan je veel, grote meubels en spullen verhuizen. De verhuizing kan hiermee in een dag geregeld zijn. Onze bakwagens zijn voorzien van een laadklep, zodat je de goederen gemakkelijk in en uit kunt laden. Je kan de bakwagen besturen met een rijbewijs B.