< class="h1 heading">Personenbusje huren

Huur diverse 5-persoons, 6-persoons, 7-persoons, 8-persoons en 9-persoons auto’s huren tegen een gunstig tarief.

Bekijk het volledige huur aanbod

Een busje huren voor meerdere personen

Bourguignon Verhuur is al meer dan vijftig jaar de autoverhuurder van Friesland. Bij ons kan je diverse 5-persoons, 6-persoons, 7-persoons, 8-persoons en 9-persoons auto’s huren tegen een gunstig tarief. Een busje, vakantieauto of een huurauto voor een familie uitje, wij hebben voor elke groep en gelegenheid een geschikte vervoersoplossing.

Goedkoop een 6-persoons auto huren

Wil je een voordelige 6-persoons auto huren? Bourguignon Verhuur hanteert scherpe tarieven. Bij het huren van een 6-persoons auto ben je zeker van een goede service, deskundig advies en krijg je er gratis schade inzittendenverzekering met ruime dekking bij. We sturen je veilig op weg met een 6- persoons huurauto van recente datum. Naast onze voordelige standaard prijzen, hebben we regelmatig aanbiedingen bij Bourguignon Verhuur. Houd hiervoor onze aanbiedingen pagina in de gaten. 

Een 7-persoons auto huren

Bij ons huur je eenvoudig en snel een Volkswagen Touran of Transporter, ideaal voor het vervoeren van een groter gezelschap. Een huurauto voor 7 personen heeft drie zitrijen met in totaal zeven riemen. Ga je een dagje weg? Dan is deze huurauto zeer geschikt. Neem je een grote hoeveelheid bagage mee, dan kun je overwegen een personenbus (Volkswagen Transporter) te huren. Bij een 7- persoons auto blijft er namelijk minimale ruimte over voor bagage.

Een 9-persoons auto huren

Wij helpen je  graag op weg met met een betrouwbare en ruime 9-persoons auto. Je kan de auto huren zonder speciaal rijbewijs. Het huren van een 9-persoons auto is handig voor een eenmalig event of voor een vakantie met een grote groep mensen. Wil je met de huurauto naar het buitenland? Huur dan een vakantieauto en krijg gratis 24/7 pechhulp binnen Europa en een auto van recente datum. Daarnaast kan je kosteloos een extra bestuurder toevoegen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van een vakantieauto.