Zomercheck Volkswagen

Gaat u binnenkort op zomervakantie met uw Volkswagen? Kies voor de gratis Zomercheck van uw Volkswagen-dealer in Friesland en ga met een gerust gevoel op weg. Maak vandaag nog een afspraak.

Met een gerust gevoel op vakantie

Enorme hitte, file rijden, een motor die vele uren achter elkaar draait. Allemaal situaties waar uw Volkswagen wellicht niet aan gewend is, maar die wel regelmatig voorkomen wanneer u met uw auto op vakantie gaat. Het is dan ook een fijn gevoel om zeker te weten dat uw auto in goede staat verkeert. Neem geen risico's en breng voor vertrek uw Volkswagen bij ons langs voor de gratis zomercheck.

Controle op 13 belangrijke punten

Tijdens de gratis zomercheck wordt uw Volkswagen geïnspecteerd op 13 belangrijke punten zoals de airco, remmen en banden. Ook worden de vloeistoffen (olie, koelvloeistof en ruitenwisservloeistof) gecontroleerd en tot 2 liter gratis bijgevuld. Constateren wij dat reparatie of onderhoud nodig is, dan bespreekt onze serviceadviseur de werkzaamheden en bijbehorende kosten vooraf met u. Zo weet u zeker dat uw Volkswagen klaar is voor de lange reis.

Ik ga op reis en neem mee?

Gaat u op vakantie? Vergeet dan niet om de volgende producten in uw Volkswagen te leggen:

» Gevaren driehoek

» Veiligheidsvest voor uw hele gezin

» Ruitenvloeistof

» Brandblusser

» Motorolie

» Reservelampjes

» Koelvloeistof

» Verbandtrommel

Wilt u ook een gratis zomercheck? Maak nu een werkplaatsafspraak bij Bourguignon in Leeuwarden of Dokkum.