Zomercheck ŠKODA

Gaat u binnenkort op vakantie met uw ŠKODA? Laat uw auto grondig nakijken met de gratis zomercheck van uw ŠKODA -dealer in Friesland, zodat u veilig en zorgeloos op reis kunt. Neem vandaag nog contact op voor een afspraak.

All-in zomercheck bij ŠKODA

Niet alleen in de winter, ook in de zomer wilt u kunnen vertrouwen op een veilige en betrouwbare auto. Met een ŠKODA  speelt u natuurlijk al op safe, maar het is verstandig om uw auto voor een lange reis naar uw vakantiebestemming nog even extra te laten controleren. Daarom bieden wij u de gratis* zomercheck. Uw ŠKODA is klaar voor de zomer!

 

Controle op 26 belangrijke punten

Tijdens de zomercheck kijken wij uw ŠKODA na op 26 belangrijke punten. Enkele voorbeelden zijn: verlichting, remsystemen, carrosserie, ruiten en ruitenwissers, banden en onderstel, rubbers, v-snaren, vloeistoffen, accu en koel- en uitlaatsysteem. Mocht tijdens de zomercheck blijken dat bepaalde onderdelen aan onderhoud of vervanging toe zijn, dan kunt u rekenen op een snelle service voor een aantrekkelijk tarief. Uiteraard worden deze werkzaamheden eerst uitvoerig met u overlegd.

Ik ga op reis en neem mee?

Gaat u op vakantie? Vergeet dan niet om de volgende producten in uw ŠKODA te leggen:

»  Gevaren driehoek

»  Veiligheidsvest voor uw hele gezin

»  Ruitenvloeistof

»  Brandblusser

»  Motorolie

»  Reservelampjes

»  Verbandtrommel

Wilt u ook een gratis Zomercheck? Maak nu een werkplaatsafspraak bij Bourguignon in Leeuwarden of Dokkum.

* Gratis voor VerrassendŠKODA-leden, voor niet-leden kost de zomercheck € 19,95