Zomercheck Audi

Gaat u met uw auto op zomervakantie? Dan wilt u uiteraard niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Kies voor de gratis Zomercheck van uw Audi-dealer in Friesland en ga met een gerust gevoel op reis. Maak vandaag nog een afspraak.

Uw Audi klaar voor de zomer

De zomer, we kijken er allemaal naar uit. Vooral naar de zomervakantie. Maar de weg naar uw eindbestemming gaat vaak gepaard met minder leuke omstandigheden, zoals enorme hitte en urenlange files. Uw Audi is meestal niet gewend aan deze toestanden en het is daarom verstandig om uw auto goed te laten controleren voordat u op reis gaat. Speciaal daarvoor bieden wij u de Zomercheck.

Controle op 17 belangrijke punten

De Audi Zomercheck is een inspectie van uw auto op onderdelen die essentieel zijn voor zomerse omstandigheden. In totaal wordt uw Audi op maar liefst 17 punten gecontroleerd zoals de airco, remmen, schokbrekers, banden en de stekkerdoos van de trekhaak. Als wij constateren dat reparatie of onderhoud nodig is, dan bespreekt onze service-adviseur de werkzaamheden en bijbehorende kosten met u. Zo weet u zeker dat uw Audi klaar is voor uw vakantie.

Ik ga op reis en neem mee?

Gaat u op vakantie? Vergeet dan niet om de volgende producten in uw Audi te leggen:

»  Gevaren driehoek

»  Veiligheidsvest voor uw hele gezin

»  Ruitenvloeistof

»  Brandblusser

»  Motorolie

»  Reservelampjes

»  Verbandtrommel

Wilt u ook een gratis zomercheck? Maak nu een werkplaatsafspraak bij Bourguignon in Leeuwarden of Dokkum.