Zomerbanden Volkswagen Bedrijfswagens

Maakt u al gebruik van zomerbanden? Een goede set autobanden is belangrijk om veilig en comfortabel in uw Volkswagen bedrijfswagen te rijden en levert u tevens een besparing op uw brandstofkosten. Regel vandaag nog uw zomerbanden bij uw Volkswagen-dealer in Friesland.

Voordelen Zomerbanden

De ideale set autobanden is mede afhankelijk van het jaargetijde. Wacht daarom niet te lang met het wisselen tussen uw winter- en zomerbanden. Zomerbanden presteren al beter bij een temperatuur vanaf 7 graden. De voordelen van zomerbanden op een rij:

  • betere wegligging dankzij speciaal profiel en rubber
  • kortere remweg en maximaal grip
  • meer comfort en lager geluidsniveau
  • minder slijtage van bandoppervlak
  • lager brandstofverbruik

Laat u adviseren

Bij Bourguignon hebben wij een uitgebreid bandenassortiment. Wat de beste zomerbanden zijn voor uw Volkswagen bedrijfswagen, hangt af van verschillende factoren. Wij adviseren u graag over de juiste banden voor uw bedrijfswagen, rekeninghoudend met uw persoonlijke wensen.  In ons assortiment vindt u onder andere banden van de merken Continental en Semperit.

Bandenopslag in ons Bandenhotel

In ons bandenhotel worden uw winter- en/of zomerbanden opgeslagen in klimaatgecontroleerde ruimten. Dankzij optimale condities zoals een vrijwel constante temperatuur en vochtigheidsgraad en weinig verlichting, gaan uw banden langer mee en blijven functionele eigenschappen langer behouden. 

Maak nu een werkplaatsafspraak voor het wisselen van uw winterbanden naar zomerbanden bij Bourguignon, uw werkplaats in Leeuwarden en Dokkum. Nog geen zomerbanden? Kom gerust langs in onze showroom voor ons uitgebreide aanbod.