Wintercheck Audi

Is uw Audi klaar voor de winter? Laat het controleren bij uw Audi-dealer in Friesland. Met de uitgebreide wintercheck van Audi weet u zeker dat uw Audi bestand is tegen winterse perikelen. Maak vandaag nog een afspraak.

Wintercheck op 39 punten

Bereid u en uw Audi voor op de winter met de Audi wintercheck. Voor € 19,95 kijken wij uw Audi na op maar liefst 39 punten. Dus geen vluchtige check, maar een uitgebreide controle op alle essentiële punten. Daar kan geen enkele wintercheck tegenop! Mocht na de check blijken dat uw auto onderhoud of reparatie nodig heeft, dan lopen wij de punten uitgebreid met u na. Zo gaat u zorgeloos de winter tegemoet.

Banden wisselen

Naast de wintercheck is het ook heel verstandig om gedurende de wintermaanden, uw zomerbanden in te wisselen voor winterbanden. Winterbanden hebben een speciaal profiel en rubbersamenstelling waardoor u tijdens koude dagen en op gladde wegen meer grip houdt. Laat uw winterbanden door onze deskundige monteurs monteren. Extra handig: uw zomerbanden kunt u achterlaten in ons bandenhotel.

Gratis wintertips van Bourguignon

Om u en uw Audi nog beter voor te breiden op de winter, hebben wij een aantal wintertips voor u opgesteld.

»  Trek bij gladheid op in de tweede versnelling.

»  Gebruik geen handrem bij parkeren.

»  Vul tijdig ruitensproeiervloeistof aan.

»  Houd een flesje slotontdooier bij de hand (buiten de auto).

»  Is uw portier bevroren, dan eerst drukken voor het openen.

»  Liever een paar korte startpogingen dan één lange.

Wilt u ook een wintercheck? Maak nu een Wintercheck Audi | Audi-dealer  bij Bourguignon in Leeuwarden of Dokkum.