Webshop ŠKODA

Met uw ŠKODA rijdt u van A naar B en beleeft u veel van A tot Z. Het moment van vertrek is letterlijk en figuurlijk slechts de start. Daarna begint het pas. Precies daarvoor creëert ŠKODA Originele Accessoires meer mogelijkheden. Nieuwsgierig? Neem direct een kijkje in de ŠKODA shop.

ŠKODA Kleding

ŠKODA kleding voor elk seizoen en elk gezinslid. In de ŠKODA webshop vindt u diverse jassen en vesten voor zowel dames als heren. Ook voor de sportievelingen is er een wielertrui te krijgen en zelfs voor de allerkleinste ŠKODA fans vindt u in de webshop babykleding. 

ŠKODA Lifestyle

Een ŠKODA lifestyle gaat verder dan alleen het rijden van een auto. Met de lifestyle producten van ŠKODA kan iedereen hun passie voor het Tsjechische merk laten zien. In de ŠKODA webshop vindt u diverse caps, kledingaccessoires, paraplu’s, zonnebrillen, horloges, sleutelhangers en nog veel meer,

ŠKODA Sport

ŠKODA en wielrennen is een gouden combinatie. Al meer dan 15 jaar is SKODA trotse partnerr van de Tour de France. De Cycling Collection biedt keuze uit professionele helmen, handschoenen, truien, fietsjacks en brillen voor een veilige en professionele uitstraling. Ook heeft ŠKODA accessoires om fietsen eenvoudig te vervoeren. Denk hierbij aan fietsdragers op het dak of de trekhaak.

ŠKODA Modelauto's

In de uitgebreide collectie ŠKODA modelauto’s vindt u uw favoriete ŠKODA. Van de Fania R5 tot aan de Superb, ieder huidige model heeft een eigen miniatuur. De ŠKODA miniaturen zijn uitgevoerd in de schaal 1:43. De  modelauto’s zijn zo mooi en gedetailleerd uitgevoerd, dat het lijkt alsof je er zo in weg kunt rijden. De opvallende vormen en elementen van het specifieke ŠKODA model komen in iedere modelauto goed naar voren.