Werkplaatsafspraak VW Bedrijfswagens

Is uw Volkswagen bedrijfswagen toe aan een bezoek aan onze werkplaats voor reparatie, onderhoud of een APK keuring? Plan vandaag nog online een werkplaatsafspraak in bij uw Volkswagen bedrijfswagendealer in Friesland.

Simpel en snel uw afspraak plannen

Bij Bourguignon kunt u via onderstaand formulier online uw werkplaatsafspraak plannen. Kies bij het merk voor Volkswagen bedrijfswagens en selecteer de gewenste vestiging (Leeuwarden of Dokkum). In de kalender kiest u de gewenste datum. Geef in het kort aan welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden. Tenslotte vult u uw gegevens in en klikt u op versturen. U ontvangt daarna zo snel mogelijk een bevestiging van uw afspraak.

Waarom kiezen voor Bourguignon?

Als ondernemer staat u dagelijks voor lastige keuzes. Maar met één keuze maken wij het u wel erg makkelijk. Voor onderhoud en reparatie is Bourguignon de enige specialist in Friesland met de juiste kennis en ervaring, en bovenal passie voor Volkswagen bedrijfswagens.

Al uw voordelen op een rijtje:

  Onze monteurs zijn gespecialiseerd in Volkswagen bedrijfswagens

  Wij werken met originele VW onderdelen

  Flexibele openingstijden, buiten reguliere werktijden om

  Zonder afspraak direct geholpen met de Express Service

  Vervangend vervoer of haal- en brengservice

  U behoudt uw fabrieksgarantie

Telefonische afspraak?

Wilt u toch liever telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook. Voor onze garage in Leeuwarden belt u naar: 058 284 7000 en voor onze garage in Dokkum belt u naar: 0519 228 090.