Volkswagen Transporter Pick-up

Je hebt bergen werk. En je hebt bergen verzetten.

Volkswagen Transporter Pick-up

Al 70 jaar is de Transporter een iconische bedrijfswagen. Zelfs na vele kilometers en intensief gebruik blijft de kwaliteit van de Transporter indruk maken en kun je rekenen op een bewezen hoge restwaarde. Geen wonder dat zes generaties veeleisende vakmensen de Transporter kiezen als nummer 1 bedrijfswagen. Wie eenmaal een Volkswagen Transporter rijdt, wil nooit meer iets anders. Bekijk hier wat de Transporter jou allemaal te bieden heeft. Verschil moet er zijn.

Sterke motoren met overtuigend vermogen

Laag verbruik bij hoog vermogen

Elke motor biedt een laag brandstofverbruik – zonder aan rijplezier in te leveren.

Uiterst efficiënte benzinemotoren

Als u liever een benzinemotor rijdt, kunt u kiezen voor de 2,0 l TSI-motor met 110 kW (brandstofverbruik in l/100 km: stadsverkeer tussen 12,5 en 12,2, buitenwegen tussen 8,3 en 8,1, gecombineerd tussen 9,8 en 9,6, CO₂-emissie in g/km: gecombineerd tussen 225 en 219). Deze motor heeft directe inspuiting en een uitlaatgasturbo.

Slim brandstof besparen

De Transporter Pick-up wordt standaard voorzien van nauwkeurig op elkaar afgestemde BlueMotion Technology maatregelen.

De meest terreinwaardige auto in zijn segment

De 4MOTION vierwielaandrijving is optioneel leverbaar en zorgt voor goede tractie, optimaal stuurgedrag en perfecte handling. Ook in moeilijke omstandigheden, zoals in de bergen of op sneeuw. De 4MOTION vierwielaandrijving ook optioneel leverbaar in combinatie met de DSG-versnellingsbak met dubbele koppeling. Een uniek aandrijfconcept in deze wagenklasse.

Geniet van rijcomfort

De 7-traps DSG-versnellingsbak is optioneel leverbaar en schakelt met dubbele koppeling volautomatisch en bijna onmerkbaar zonder trekkrachtonderbreking. Dit zorgt daarmee voor een hoog rijcomfort. Je hebt de beschikking over een normale en een sportmodus.

Transporter Pick-Up

Om de royale standaarduitrusting van de Transporter Pick-Up verder aan te vullen kan deze aangevuld worden met twee aantrekkelijke uitrustingslines.

Transporter: maakt het werk lichter

Zo veelzijdig als al jouw wensen

De Transporter Pick-up is er met enkele en dubbele cabine, elk met verschillende laadbakmogelijkheden en wielbases. Zo past het altijd precies bij jouw wensen en eisen.

Lading veilig vervoeren

Voldoende opbergruimte, stevige laadklepbekleding en diverse mogelijkheden voor het vastzetten van de lading maken de Transporter Pick-up tot de perfecte allrounder voor het dagelijkse werk.

Veel praktische opbergruimte in de bestuurderscabine

Het praktische opbergsysteem overtuigt elke dag opnieuw. De vele mogelijkheden maken het interieur tot een perfect georganiseerde werkplek en extra opbergruimte zorgt voor nog meer ruimte.

Geniet van optimaal licht

Efficiënte koplampen zorgen standaard voor optimaal zicht. De Transporter Pick-up is optioneel leverbaar met krachtige dubbele H7-koplampen, voor extra goed zicht op donkere avonden.

Zo eenvoudig vervoer je een zware lading

Je kunt kiezen voor een trekhaakvoorbereiding, waarop later een trekhaak gemonteerd kan worden. Met de trekhaak, die als accessoire leverbaar is, biedt de Transporter afhankelijk van de motoruitvoering een trekgewicht tot wel 2.500 kg. Indien de Transporter op deze manier van een trekhaak wordt voorzien, beschikt deze over een aanhangwagenstabilisator. Deze houdt de aanhangwagen veilig in het spoor.

Bestuurdershulpsystemen

Intelligente techniek

Met de veiligheidssystemen in de Transporter Pick-up ben je op bijna alles voorbereid: de systemen grijpen indien nodig ondersteunend in en kunnen zo gevaarlijke situaties in het wegverkeer tot een minimum beperken.

Extra steun in kritieke situaties

Intelligente bestuurdershulpsystemen maken het rijden met de Transporter Pick-up nog comfortabeler, want ze waarschuwen je bijvoorbeeld om te wisselen van rijstrook en bij vermoeidheid.

Goed zicht dankzij geavanceerde verlichting

Een grootlicht dat automatisch dimt en mistlampen die je dankzij de geïntegreerde bochtenverlichting ook bij slecht weer de weg wijzen. Geavanceerde technologie die je op weg helpt en optioneel leverbaar is.

Comfortabel onderweg

Altijd aangenaam klimaat

Moderne airconditioning regelt in een handomdraai de interieurtemperatuur en zorgt ook op warme dagen voor koele lucht. De voorverwarming van het interieur verwarmt de cabine op koude dagen voor en geeft een weldadig gevoel. Daarnaast zorgt de voorruitverwarming altijd en ook onder de meest uiteenlopende weersomstandigheden voor goed zicht.

Kom goed geïnformeerd op jouw bestemming aan

Ook op infotainmentgebied maakt de Transporter Pick-up indruk: uitgerust met de nieuwste radio- en navigatiesystemen zorgt deze superieure bedrijfswagen voor topentertainment en perfecte oriëntatie. De intelligente infotainmentsystemen helpen u nog beter door uw dag en overtuigen door hun bedieningsgemak en uitstekende connectiviteit.

Altijd de meest actuele reisinformatie

Verbind de Transporter Pick-up met jouw smartphone en het internet; krijg toegang tot actuele verkeersmeldingen en een scala aan nuttige informatie.

Praktische extra's voor jou

Het als standaard geleverde comfortpakket omvat een leeslampje, opbergvakken in de stoelen, zonnekleppen met make-upspiegel, handgrepen aan de A-stijlen, een dubbeltonige claxon, dimbare instrumentenverlichting en een 12V-stopcontact bovenop het dashboard.

Transporter Pick-up