VW Bedrijfswagens Nieuwe Crafter

Al verkrijgbaar vanaf
€ 21.950,-

Komend najaar introduceert Volkswagen Bedrijfswagens de nieuwe Crafter. En als we zeggen nieuw, dan bedoelen we nieuw op alle fronten. Dankzij een fundamenteel andere benadering is de Crafter een compleet nieuwe auto. De Transporter-serie heeft hiermee een 'grote broer' gekregen. 

Nieuwe Crafter uitgeroepen tot ‘International Van of the Year 2017’

Een internationale jury van bedrijfswagenjournalisten uit 24 Europese landen heeft de nieuwe Volkswagen Crafter uitgeroepen tot ‘International Van of the Year 2017’.

De geheel in eigen beheer ontwikkelde Volkswagen Crafter is ontworpen als antwoord op de vele wensen van klanten en heeft tal van innovaties en geavanceerde assistentiesystemen. Dit nieuwste model van Volkswagen Bedrijfswagens won deze felbegeerde onderscheiding bij zijn introductie op de IAA in Hannover.

Dr. Eckhard Scholz, Bestuursvoorzitter van Volkswagen Bedrijfswagens, nam de prijs gisteravond op de IAA Bedrijfswagenshow in Hannover in ontvangst uit handen van juryvoorzitter Jarlath Sweeney. “Na de Transporter vorig jaar zijn we verheugd om deze speciale onderscheiding dit jaar ook voor de nieuwe Crafter te mogen ontvangen. We zijn bijzonder trots op ons nieuwe model en op ons team dat hard heeft gewerkt om van de nieuwe Crafter de beste grote bestelauto te maken. Wij zien deze award als voorbode van een succesvolle introductie.”

Praktischer, efficiënter en innovatiever dan ooit

  • 4 carrosserievarianten, 3 lengteversies, 3 hoogtevarianten
  • Beschikbaar met voor-, achter- en 4MOTION vierwielaandrijving
  • Groot aantal uitvoeringen leverbaar met geavanceerde 8-traps automaat
  • Compleet nieuw design met een lage luchtweerstandswaarde van 0,33
  • Nieuwe EU-6 dieselmotoren specifiek ontwikkeld voor bedrijfswagentoepassingen
  • Omvangrijk aanbod aan rijassistentiesystemen
  • Compleet nieuwe, speciaal voor Crafter gebouwde fabriek in Polen

Topscores voor verbruik en milieuvriendelijkheid

Met de compleet nieuwe EU6-motoren en het gestroomlijnde design levert de nieuwe Crafter indrukwekkende prestaties tegen de laagste verbruikscijfers en emissiewaarden in het segment. De uitzonderlijk betrouwbare motoren zijn ontworpen voor zowel lokaal gebruik als inzet op lange afstanden. De nieuwe Crafter scoort tevens punten met zijn robuustheid en lage onderhouds- en reparatiekosten, zaken die stuk voor stuk een positief effect hebben op de totale gebruikskosten.

Buitengewoon functioneel

De optimale afmetingen van de nieuwe Crafter maken hem maximaal inzetbaar. Zo combineert hij bijvoorbeeld op slimme wijze riante laadruimteafmetingen met minimale buitenmaten, waardoor de auto zeer wendbaar is maar tegelijkertijd ook solide in handling, ongeacht het gewicht van de lading.

Grootst mogelijke variatie

De nieuwe Volkswagen Crafter biedt een zeer brede keuze uit varianten, zelfs voor de hoogste laadvermogens. De nieuwe ‘EA 288Nutz’ 2.0-liter TDI-motor werd speciaal voor de nieuwe Crafter ontwikkeld in diverse vermogensversies, van 75 kW/102 pk tot 130 kW/177 pk. De keuze voor de krachtbron hangt samen met de gekozen aandrijflijn – voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving (4MOTION) – waarbij de motor naar wens gekoppeld kan worden aan een geavanceerde automaat of een handgeschakelde versnellingsbak. Zoveel variatie was er nog niet eerder in dit segment.
Of dat nog niet genoeg is, levert Volkswagen afhankelijk van de gekozen carrosserie drie lengteversies en voor de gesloten uitvoeringen drie hoogtevarianten. Zo is er voor iedereen de juiste combinatie van motor, transmissie, aandrijving, lengte en hoogte.

Geavanceerde assistentiesystemen

Op het gebied van assistentiesystemen zet de nieuwe Crafter nieuwe maatstaven binnen het segment voor grote bestelwagens. Mede dankzij een elektromechanisch stuursysteem dat voor het eerst in deze klasse wordt toegepast, biedt de Crafter de keuze uit een zeer groot aantal actieve rijassistentiesystemen, waaronder ESP met trailerstabilisatie, Adaptive Cruise Control, Multi Collision Brake, een zijwindassistent, Trailer Assist en veel meer… Ook op het gebied van passieve veiligheid is het aanbod groot, met onder andere voor-, zij- en hoofdairbags voor de bestuurder en passagiers. Daarnaast is een uitgebreide reeks assistentiesystemen beschikbaar waaronder een achteruitrijcamera, Park Distance Control en Rear Traffic Alert. LED-koplampen, bochtverlichting en Light Assist garanderen ook ’s nachts het beste zicht. Tevens wordt de Crafter leverbaar met online diensten die zijn toegespitst op de specifieke behoeften van klanten.

Meer weten over de nieuwe Crafter? Neem dan contact op met Bourguignon.

Inruilvoorstel aanvragen?

Wilt u vrijblijvend weten wat uw huidige auto waard is?
Vul hier uw kenteken in:

Financier deze VW Bedrijfswagens Nieuwe Crafter

€ 21.950

€ 16.463

Uw maandlasten:
€ 210

Helpdesk

Iris

Iris

Contact opnemen

 
 
 
 
 
 
 

Heeft u een vraag?

 
 
 
 
 
 

Bel mij terug verzoek

 
 
 
 
 

Heeft u een klacht?

 
 
 
 
 

Favorieten

U heeft nog geen favoriete auto's toegevoegd

Prijs
€ 21.950,-

Financieren P/mnd
€ 210,-

Inruilvoorstel aanvragen

 
 
 
 
 
 
 

Prijs
€ 21.950,-

Financieren P/mnd
€ 210,-

Proefrit aanvragen

 
 
 

Prijs
€ 21.950,-

Financieren P/mnd
€ 210,-

Offerte aanvragen

 
 
 
 

Prijs
€ 21.950,-

Financieren P/mnd
€ 210,-

Financieringsofferte aanvragen