2110-VWB-winterdeals-01.jpg

VW Bedrijfswagens Wintercheck

Je bus klaar voor de koude dagen

Doe de wintercheck

Omdat je een bus wilt die je niet in de kou laat staan. Omdat je een bus wilt die je altijd veilig naar je klus brengt. En... omdat een Playmobile T1 altijd welkom is. Kom langs voor een wintercheck, winterbanden of accessoires voor jouw bedrijfswagen.

Een bedrijfswagen die het óók in de winter altijd doet. Voor mekaar. Met De Altijd Door Wintercheck.

Voorbereid de winter in

Veilig op weg. Wissel op tijd je banden. 

Het beste moment om je zomerbanden te wisselen, is zodra de buitentemperatuur onder de 7 graden daalt. Winterbanden zorgen voor meer grip en verkorten de remweg bij koude en natte weersomstandigheden.
Zorg dat je veilig aankomt op de volgende klus en plan op tijd jouw bandenwissel. De zomerbanden slaan wij voor je op in ons bandenhotel.

Extra grip. Voor mekaar met Winterbanden.

Gratis ruitreparatie*

De ruiten van jouw auto vormen een onmisbaar onderdeel van de beschermende kooiconstructie. Een beschadigde ruit verliest echter zijn beschermende werking. Een sterretje kan al snel doorscheuren tot een flinke barst. Een kleine beschadiging kan prima gerepareerd worden met een speciale hars. 

Voordelen Volkswagen Bedrijfswagens Ruitreparatie:

  • Snel klaar, je kunt blijven wachten
  • 24-uurs service
  • Speciaal opgeleide monteurs
  • Bij vervanging plaatsen we altijd een merk-originele ruit

Plan je bandenwissel 

Voorkom onveilige situaties en plan op tijd de bandenwissel van jouw bedrijfswagen.

Veelgestelde vragen

✔ Accu

Door middel van een accutest controleren we de conditie van je accu. Zo kan tijdig geconstateerd worden of vervanging noodzakelijk is en wordt stilstand voorkomen.

✔ Airconditioning

Controle op werking en temperatuur van de airconditioning. Mocht deze niet naar behoren werken dan kan aanvullend airco onderhoud ingepland worden.

✔ Banden

Profieldiepte, slijtagepatroon, bandenspanning, maar ook het reservewiel of de banden reparatie set. Alles wordt gecontroleerd om er voor te zorgen dat je altijd veilig de weg op kan.

✔ Deuren

Door de smering van de portiersloten te controleren worden problemen met het openen van de deuren voorkomen en sta je deze winter nooit in de kou.

✔ Koelsysteem

Winter of zomer, we nemen de koelvloeistof vorstbeveiliging altijd even mee. Ook wordt het niveau van de koelvloeistof gecontroleerd zodat een goede warmteafvoer gegarandeerd blijft.. Dit is onmisbaar om de motor optimaal te laten lopen. 

✔ Motorolie

Olie is essentieel om de motor optimaal te laten functioneren. Daarom checken we zowel het oliepeil als de kwaliteit van de olie.

✔ Remsysteem

Visuele controle op slijtage van zowel de remschijven als de remblokken.

✔ Ruitenwissers/sproeiers

Versleten ruitenwissers laten strepen achter die je het zicht kunnen belemmeren bij sneeuw en regen. Daarom controleren we altijd de staat van je ruitenwissers. Ook controleren we het niveau van de ruitensproeiervloeistof en checken we de sproeikoppen op eventuele verstopping en verkeerde afstelling.

✔ Uitlaatsysteem

Controle op de conditie van het uitlaatsysteem en de bevestigingspunten

✔ Verlichting

Hoe korter de dagen worden, des te belangrijker de werking van je lampen. Zowel de werking als de afstelling worden gecontroleerd.

✔ Verwarming

De dagen worden korter, maar ook kouder. We controleren daarom de werking van de verwarming zodat je altijd in een warme auto rond rijdt.

✔ Voorruit

Door het gebruik van de airco kan een groot temperatuurverschil ontstaan op de voorruit. Hierdoor kunnen sterretjes snel veranderen in barsten. Reparatie van sterretjes is, afhankelijk van je verzekering, meestal gratis.

Als tijdens de check blijkt dat jouw Volkswagen onderhoud of een reparatie nodig heeft, bespreekt de Volkswagen serviceadviseur dit eerst met je. Dan kan je zelf beslissen wanneer je een vervolgafspraak wilt inplannen.

De Wintercheck en accessoires aanbiedingen zijn geldig vanaf 1 oktober 2021 t/m 28 februari 2022.

Voorwaarden gratis ruitenwissel:
* Is het sterretje niet groter dan een 2 euro munt? Goed nieuws, dan kan het bijna altijd gerepareerd worden. De reparatie is in de meeste gevallen gratis. De reparatie kan namelijk bij je autoverzekering geclaimd worden mits je WA+ beperkt casco of WA+ volledig casco verzekerd bent. De verplichte WA-verzekering alleen dekt geen ruitschade. Houd er wel rekening mee dat je een zogenaamd eigen risico kan hebben. Het eigen risico is het bedrag dat je zelf moet betalen in geval van schade. Bekijk je polisvoorwaarden wat exact voor jou van toepassing is.