De Volkswagen ID.3 nu bij Bourguignon

Stap over. Stap in. ☑

Bekijk de voorraad

Een nieuwe tijdperk: de Volkswagen ID.3

Een nieuw tijdperk is daar. Eindelijk een elektrische auto zonder de nadelen van een elektrische auto. Met het gebruiksgemak en comfort dat je van een Volkswagen gewend bent. En met een actieradius die je het vertrouwen geeft om ook voor elektrisch rijden te kiezen. Stap over. Stap in.

Topconditie gegarandeerd

De ID.3 is een échte Volkswagen. Je mag dus ook bij deze auto rekenen op de kwaliteit die je van ons gewend bent. 

Het MEB-platform is speciaal ontwikkeld voor onze nieuwe elektrische modellen, zoals de ID.3. De platte accu's zitten verwerkt in de vloer, wat ondanks z'n compacte formaat veel binnenruimte en een grote actieradius oplevert. De ID.3 is ongeveer net zo groot als een Golf, maar biedt de binnenruimte van een veel grotere auto.

De ID.3 experts binnen handbereik

Volkswagen ID.3 leesvoer

Bij een nieuwe auto komt veel kijken. Daarom hebben op op deze pagina alle informatie verzameld over de nieuwe Volkswagen ID.3. 

In het kort. De ID.3 is een elektrische auto met alle voordelen van een Volkswagen. Dat betekent voldoende actieradius en slimme features die autorijden nog makkelijker en veiliger maken. De ID.3 1ST is de eerste, exclusieve uitvoering. Deze limited edition met een actieradius tot 424 km* hebben we al grotendeels voor je samengesteld met de fijnste extra’s.