Volkswagen Sharan

Al verkrijgbaar vanaf
€ 49.730,-

De Volkswagen Sharan bij Bourguignon, uw Volkswagendealer in Leeuwarden en Dokkum

Volkswagen introduceert de nieuwe Sharan. Naast een aangescherpt uiterlijk en subtiele interieur-upgrades maakt de Sharan vooral in technologisch opzicht een flinke stap voorwaarts. Het ruimtewonder van Volkswagen profiteert van nieuwe motoren en een brede selectie aan nieuwe rijassistentie- en infotainmentsystemen. Het uiterlijk van de vernieuwde Sharan is in detail aangescherpt met nieuwe carrosseriekleuren, een uitgebreider aanbod lichtmetalen wielen en LED-technologie voor de achterlichtunits. De nieuwe Sharan biedt veel meer. Digitaal samenstellen van de vernieuwde Sharan is vanaf nu mogelijk via de Sharan configurator.

Steeds vaker zijn de Volkswagen modellen uitgerust met innovatieve features en assistentiesystemen. Bekijk hier de instructievideo’s. De video’s zijn onderverdeeld in duidelijke categorieën: Assistentiesystemen, Veiligheidssystemen, Comfortsystemen, Multimediasystemen, Navigatie updaten en Veilig op weg. Bovendien zijn de video’s allemaal Nederlands gesproken én zijn ze ondertiteld. 

Exterieur

In de nieuwe Sharan mag u zeker gezien worden. Door de lijnvoering en verlengde carrosserie oogt hij nog groter, lager én eleganter. Het opvallende en stoere design geeft hem desondanks een dynamisch en verbazingwekkend compact uiterlijk. De nieuwe Volkswagen Sharan is niet alleen een alleskunner, het is ook nog eens een stoere auto. Vooral de getinte zijramen en mistlampen springen in het oog. Mooi om te zien en praktisch op zonnige dagen. Benieuwd naar deze prachtige auto? Kom kijken bij Bourguignon.

Interieur

De Volkswagen Sharan beschikt over 7 zitplaatsen. Een erg ruime auto. Wat uitermate goed uit komt wanneer u veel passagiers of veel bagage te vervoeren heeft. Door het Easy Fold systeem van Volkswagen heeft u namelijk de stoelen in een mum van tijd neergeklapt en beschikt u over een vlakke laadvloer. Neem plaats in de Sharan bij Bourguignon en laat u overtuigen.

Rijke standaarduitrusting

De vernieuwde Sharan is er als Comfortline en als Highline. De Comfortline-uitrusting is al rijk te noemen met parkeersensoren rondom, 16-inch lichtmetalen wielen, alarm, cruise control, volautomatische airconditioning, radionavigatiesysteem ‘Discover Media’ en een abonnement van 36 maanden op de online diensten Car-Net Guide & Inform Basic.

Multifunctioneel

Met 33 houders en vakken is de Sharan bijzonder functioneel. U heeft altijd voldoende ruimte om al uw spullen op te bergen. Het glas is niet alleen warmtewerend, het is ook geluidsisolerend. Daarnaast is de instap naar de laatste zitrij bij sommige MPV's heel ongemakkelijk. Zo niet bij de Sharan. Daar wordt de stoel inclusief zitting naar voren geklapt. Zo ontstaat veel ruimte en kunt u zonder moeite instappen.

Meer weten over deze multifunctionele Sharan? Kom dan langs bij Bourguignon, uw Volkswagen dealer uit Leeuwarden en Dokkum.

Inruilvoorstel aanvragen?

Wilt u vrijblijvend weten wat uw huidige auto waard is?
Vul hier uw kenteken in:

Financier deze Volkswagen Sharan

€ 49.730

€ 37.298

Het slottermijn is afhankelijk van looptijd en leeftijd van de auto. Calculatie is een indicatie

Uw maandlasten:
€ 502

Prijs
€ 49.730,-

Financieren P/mnd
€ 502,-

Inruilvoorstel model aanvragen

 
 
 
 
 
 
 
 

Prijs
€ 49.730,-

Financieren P/mnd
€ 502,-

Proefrit model aanvragen

 
 
 
 

Prijs
€ 49.730,-

Financieren P/mnd
€ 502,-

Offerte model aanvragen

 
 
 
 
 

Prijs
€ 49.730,-

Financieren P/mnd
€ 502,-

Financieringsofferte model aanvragen