Volkswagen Passat Variant

Al verkrijgbaar vanaf
€ 40.015,-

De Volkswagen Passat Variant bij Bourguignon

De Volkswagen Passat Variant is met tal van nieuwe technieken en een breed scala aan motoren het de perfecte combinatie van elegantie, dynamiek en comfort. De Volkswagen Passat is uitgeroepen tot Auto van het Jaar 2015. Een Europese jury van 58 vakspecialisten koos de Passat als winnaar uit de zeven genomineerden.

Het motorengamma van de Passat wordt verder uitgebreid. Zo is de Auto van het Jaar 2015 er nu met een 140 kW/190 pk sterke TDI-diesel. Een veelgevraagde nieuwe combinatie is de 1.5 TSI-benzinemotor met 110 kW/150 pk en DSG-automaat. Helemaal nieuw in de Passat is de krachtige 1.8 TSI met 132 kW/180 pk, ook met een automatische transmissie.

Steeds vaker zijn de Volkswagen modellen uitgerust met innovatieve features en assistentiesystemen. Bekijk hier de instructievideo’s. De video’s zijn onderverdeeld in duidelijke categorieën: Assistentiesystemen, Veiligheidssystemen, Comfortsystemen, Multimediasystemen, Navigatie updaten en Veilig op weg. Bovendien zijn de video’s allemaal Nederlands gesproken én zijn ze ondertiteld. 

De nieuwe Volkswagen Passat Variant bij Bourguignon

De Passat Variant bij Bourguignon.

Een eersteklas interieur, het dynamische rijgedrag en het aangename rijcomfort maken de Passat Variant een zeer complete auto. Een slim ruimteconcept en een ruim interieur maken de Passat daarnaast erg veelzijdig in bijna elke situatie. Door een slim concept voor het in- en uitladen, verstelbare zitplaatsen en het aangename rijdcomfort wordt deze Passat Variant een auto die zeer geschikt is voor lange reizen. Klap de achterbank naar beneden en het volume van de bagageruimte wordt ineens uitgebreid naar een indrukwekkende 1.780 liter.

De nieuwe Volkswagen Passat Variant bij Bourguignon

 

Innovatie

Trailer Assist.

Assisteert bij insturen met aanhangers. 
Manoeuvreren met een aanhanger, dat kan knap lastig zijn. De Trailer Assist biedt uitkomst. Ingeschakeld neemt hij moeiteloos het insturen van u over. En dat bespaart u niet alleen veel tijd, maar ook frustratie.

File-assistent.

Ontspannen rijden in de file. 

De File-assistent houdt de Passat bij filerijden tussen de lijnen en zorgt voor voldoende afstand tot voorliggers. Kop-staartbotsingen behoren met deze assistent tot het verleden. De File-assistent loodst u zelfs veilig over smalle rijbaangedeelten en versmalde rijbanen bij wegwerkzaamheden.

Area View.

U ziet alles.
Vier camera's bieden u zicht in tal van situaties en vereenvoudigen het manoeuvreren met uw auto. De directe omgeving van uw auto kan bijvoorbeeld vanuit vogelperspectief worden weergegeven. Of u kijkt via het display van uw radiosysteem ‘om de bocht’: camera's op het voorste en achterste punt van de auto maken het mogelijk een straat in te kijken als het directe zicht voor de bestuurder geblokkeerd is.
>


Nieuwsgierig naar de Passat Variant? Kom dan langs bij Bourguignon, dé Volkswagen dealer uit Leeuwarden en Dokkum. 

Inruilvoorstel aanvragen?

Wilt u vrijblijvend weten wat uw huidige auto waard is?
Vul hier uw kenteken in:

Financier deze Volkswagen Passat Variant

€ 40.015

€ 30.011

Het slottermijn is afhankelijk van looptijd en leeftijd van de auto. Calculatie is een indicatie

Uw maandlasten:
€ 404

Prijs
€ 40.015,-

Financieren P/mnd
€ 404,-

Inruilvoorstel model aanvragen

 
 
 
 
 
 
 
 

Prijs
€ 40.015,-

Financieren P/mnd
€ 404,-

Proefrit model aanvragen

 
 
 
 

Prijs
€ 40.015,-

Financieren P/mnd
€ 404,-

Offerte model aanvragen

 
 
 
 
 

Prijs
€ 40.015,-

Financieren P/mnd
€ 404,-

Financieringsofferte model aanvragen