Volkswagen e-up!

Al verkrijgbaar vanaf
€ 25.095,-

De eerste 100% elektrische auto van Volkswagen. Nu verkrijgbaar bij Bourguignon!

Met de e-up! start een nieuw tijdperk. Na decennia lang experimenteren met elektrisch rijden zoals met de Jetta Citystromer in 1986 en de Golf 3 Citystromer in 1993 komt Volkswagen met haar allereerste 100% elektrische auto. De e-up! is stoer, pittig, geruisloos, wegenbelastingvrij en bijna volledig co² neutraal. Met een theoretische actieradius tot 160 km, energiekosten van nog geen 3 euro per 100 km en met een snellader binnen een half uur voor 80% opgeladen. Kortom: easy electric. De e-up! is nu te bestellen.

Steeds vaker zijn de Volkswagen modellen uitgerust met innovatieve features en assistentiesystemen. Bekijk hier de instructievideo’s. De video’s zijn onderverdeeld in duidelijke categorieën: Assistentiesystemen, Veiligheidssystemen, Comfortsystemen, Multimediasystemen, Navigatie updaten en Veilig op weg. Bovendien zijn de video’s allemaal Nederlands gesproken én zijn ze ondertiteld. 

e-up-exterieur.jpg

Exterieur

Kenmerkend voor de e-up! is de speciale typeaanduiding aan de zijkanten en de blauwe omlijning van de Volkswagen logo’s. Hiermee ziet u direct dat het een elektrische Volkswagen is. Bovendien heeft de e-up altijd 4 deuren. Je herkent de e-up aan de bijzonder vormgegeven LED-dagrijverlichting verwerkt in de bumpers. Aan de achterkant heeft de e-up speciale rode reflectoren. Het derde remlicht is uitgevoerd in wit. In dezelfde c-vorm als de LED-dagrijverlichting aan de voorkant.

Interieur

De e-up! is te personaliseren door de bovenkant van het dashboard uit te voeren in één van de vier fraaie carrosseriekleuren. Hiermee geeft u het interieur een stijlvol en zeer eigen karakter. De e-up! is voorzien van herkenbare blauwe stiksels. Dit subtiele designelement komt terug op het stuurwiel, versnellingspook, handremgreep, stoelen en de randen van de vloermatten.

Benieuwd naar deze Volkswagen e-up! bij Bourguignon? Kom langs en laat u verrassen!

Privélease deze Volkswagen al voor € 463*

  • Wegenbelasting
  • Pechhulp
  • Reparatie en onderhoud
  • All risk verzekering
  • Bandenservice
  • Rente en afschrijving

* Prijs op basis van 10.000 km p/jaar - 48 maanden

Inruilvoorstel aanvragen?

Wilt u vrijblijvend weten wat uw huidige auto waard is?
Vul hier uw kenteken in:

Financier deze Volkswagen e-up!

€ 25.095

€ 18.821

Het slottermijn is afhankelijk van looptijd en leeftijd van de auto. Calculatie is een indicatie

Uw maandlasten:
€ 253

Prijs
€ 25.095,-

Financieren P/mnd
€ 253,-

Inruilvoorstel model aanvragen

 
 
 
 
 
 
 
 

Prijs
€ 25.095,-

Financieren P/mnd
€ 253,-

Proefrit model aanvragen

 
 
 
 

Prijs
€ 25.095,-

Financieren P/mnd
€ 253,-

Offerte model aanvragen

 
 
 
 
 

Prijs
€ 25.095,-

Financieren P/mnd
€ 253,-

Financieringsofferte model aanvragen