https://aumhyblfao.cloudimg.io/crop/2880x1200/n/https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/bourguignon-nl/02/201911-vw-elektrisch-rijden-01.jpg?v=1-0

De elektrische modellen van Volkswagen

Bij ons hoef je niet te wachten op de toekomst. Ook nu al kan je onderdeel uitmaken van de elektrische revolutie, door te kiezen voor één van onze elektrische modellen: de e-Golf of e-up! Maar we hebben nog veel meer in petto. De komende jaren introduceren we onze ID. modellen, die van elektrisch rijden een compleet nieuwe ervaring maken.

Modellen van nu

e-up!

Begin 2020 staat de e-up bij ons in de showroom, maar je kunt hem nu al bestellen.

Van Amsterdam naar Brussel op één lading. De e-up! is terug van weggeweest. Nog steeds volledig elektrisch, compact en kleurrijk, maar nu krachtiger dan ooit. De actieradius van meer dan 250 kilometer* maakt de nieuwe e-up! ideaal voor dagelijks woon-werkverkeer en weekendjes weg.

e-Golf

De 100% elektrische e-Golf brengt je verder dan ooit. Tot maximaal 230 kilometer**, en dat tegen een bijtelling van slechts 4%. De e-Golf herken je vanbuiten aan de blauwe designaccenten en LED verlichting. Vanbinnen is de e-Golf standaard uitgerust met luxe opties, zoals een verwarmbare voorruit, spraakbediening en infotainmentsysteem 'Discover Media'.

ID.3

De eerste ID.3 staat medio 2020 bij ons in de showroom. De vanafprijzen volgen binnenkort.

Eindelijk een elektrische auto zonder de nadelen van een elektrische auto. Met het gebruiksgemak en comfort dat je van een Volkswagen gewend bent. En met een actieradius die je het vertrouwen geeft om ook voor elektrisch rijden te kiezen. Stap over. Stap in. Alle beschikbare reserveringen zijn gevuld, maar het kan zijn dat er nog een productieplekken beschikbaar komen. Schrijf je hieronder in voor de wachtlijst om in aanmerking te komen.

Modellen van de toekomst

ID. CROZZ

Ons doel is om een elektrische auto voor iedereen te maken. En omdat elk individu anders is en andere behoeften heeft, hebben we een auto gemaakt voor iedereen. Auto's zijn zo persoonlijk dat ze perfect bij je moeten passen. En niet alleen bij jou, ook bij je familie, en je baan. Neem bijvoorbeeld ons conceptmodel, de ID. CROZZ. Deze baanbrekende crossover, in productie vanaf 2020, combineert de kracht van een SUV met de elegantie van een coupé. En hij is nog praktisch ook: hij voelt zich thuis in de stad én de natuur. Met de ID. CROZZ ligt een wereld aan mogelijkheden aan je voeten. Zonder gedoe en enkel aangedreven door elektriciteit.

ID. BUZZ

Of het nou een compact model of SUV is - al onze ID. modellen zijn perfect afgestemd op jouw wensen. Zo ook het conceptmodel van de ID. BUZZ. Met deze volledig elektrische bus, in productie vanaf 2022, brengen we de iconische T1 'back to the future'. Dit betekent voor jou nog meer ruimte om de wereld te ontdekken en op avontuur te gaan. Omdat de ID. BUZZ nog volop in ontwikkeling is, zul je nog enige tijd moeten wachten tot je de auto bij de dealer kunt bewonderen. Maar gelukkig kun je nu al vooruit kijken en erover dromen.

ID. VIZZION

Zoals de naam al zegt, belichaamt het conceptmodel ID. VIZZION onze visie op de elektrische auto van de toekomst. De luxe auto met een vooruitstrevend ontwerp, intelligent interieur en baanbrekende technologie gaat vanaf 2025 in productie. De elektromotoren op de voor- en achteras zorgen ervoor dat de auto extra dynamisch kan optrekken met zijn vierwielaandrijving. De krachtige lithium-ion accu in de vloer van de auto, kan een actieradius bereiken tot wel 665 kilometer.